Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2016

O DAX και τα τερτίπια του, μέρος 2ο (TRADERS')

Ο γερμανικός δείκτης φαίνεται οτι μπορεί να συνεχίσει την άνοδο μέχρι τις 10.725 μονάδες. Εκεί θα περιμένουν οι κάτοχοι των δικαιωμάτων προαίρεσης για να τον αντιμετωπίσουν. Εάν ξεπεράσει αυτό το επίπεδο, θα αναγκαστούν να καλύψουν τις θέσεις τους. Στο πρώτο γράφημα μπορούμε να δούμε πως τοποθετούνται αυτά τα οptions εν όψει της αυριανής λήξης.

Προς το παρόν όλα είναι στον αέρα οπότε μπορεί να δούμε μια αλλαγή. Στο γράφημα με τις εποχικότητες, έχουμε ένα εποχιακό χαμηλό στις 30 Σεπτεμβρίου το οποίο λειτούργησε αρκούντως ικανοποιητικά, αλλά το γεγονός οτι το έκανε στο παρελθόν δεν σημαίνει οτι θα συνεχίσει να το κάνει και στο μέλλον.

Κανονικά έχουμε μικτές συνεδριάσεις με εναλλαγή προσήμου πριν πάρει κατεύθυνση. Προς το παρόν έχουμε τα υψηλά για τις 3 του Ιανουαρίου 2017. Εν τούτοις, η ανοδική τάση μπορεί να καθυστερήσει να ξεκινήσει για μερικές εβδομάδες.
Στη λεπτομέρεια στο γράφημα βλέπουμε την επιβεβαίωση της διάσπασης της πτωτικής τάσης, αλλά ακόμα υπάρχουν μερικές γραμμές αντίστασης πάνω απο την τιμή όπου βρίσκεται σήμερα. Εχουμε, λοιπόν, προσθέσει μια καινούρια γραμμή τάσης σε κόκκινο χρώμα η οποία πολύ πιθανόν να διασπαστεί σήμερα. Το επίπεδο των 10.75 μονάδων παραμένει σημαντικό.

 
Το σχόλιο αυτό έχει παραχωρηθεί από το περιοδικό TRADERS'  και μπορείτε να πραγματοποιήσετε ΔΩΡΕΑΝ εγγραφή στο περιοδικό από το www.traders-mag.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου