Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2016

DAX, το μεγάλο ερωτηματικό (TRADERS')

Την Παρασκευή ο DAX παρέμεινε κάτω από την πτωτική γραμμή τάσης η οποία περνάει από τη ζώνη των 10.600 μονάδων. Το κερί που αφήνει με την πρώτη ματιά είναι ανοδικό, αλλά όπως είδαμε την Παρασκευή το συναίσθημα της αγοράς είναι πτωτικό. Οπότε όπως μπορούμε να δούμε στη λεπτομέρεια στο γράφημα, ακόμα δεν έχουμε δει να χάνονται οι στηρίξεις και άρα μπορεί να δούμε συνέχεια των πλάγιων κινήσεων.


Εάν το συνδυάσουμε αυτό με τη λήξη αυτής της Παρασκευής στην αγορά παραγώγων, είναι πιθανόν να μην ξεκινήσει ο χορός των πωλήσεων εως ότου διασπαστούν αυτές οι στηρίξεις. Σήμερα μπορεί να έχουμε ένα inside day. Στο επόμενο γράφημα μπορούμε να δούμε τον DAX και την γραμμή του FLD σχεδόν να εφάπτονται.


Εάν τέμνονταν, θα ήταν σημαντικό για να δώσουν μία κίνηση προς τις 10.750 μονάδες. Είμαστε ήδη στη δεύτερη εβδομάδα πάνω σε αυτήν τη γραμμή και θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε σε αυτήν όσο δεν χάνεται το επίπεδο των 10.500 μονάδων που είναι και ο σημερινός στόχος.


Το σχόλιο αυτό έχει παραχωρηθεί από το περιοδικό TRADERS'  και μπορείτε να πραγματοποιήσετε ΔΩΡΕΑΝ εγγραφή στο περιοδικό από το www.traders-mag.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου