Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2016

DAX: η πλάγια κίνηση δεν προμηνύει ξέσπασμα προς τα πάνω (TRADERS')

Ο γερμανικός δείκτης αναφοράς έφτασε την Παρασκευή τις 10.480 μονάδες και στην λεπτομέρεια στο γράφημα μπορείτε να δείτε οτι υπάρχει μια σημαντική αντίσταση. Εάν αυτή χαθεί, ο επόμενος στόχος θα είναι στις 10.317 μονάδες ακολουθούμενος απο τις 10.184 μονάδες. 


Η πλειοψηφία των μετοχών που απαρτίζουν τον δείκτη DAX είναι σε πωλητική διάθεση και ο δείκτης συναισθήματος που παρακολουθούμε είναι έτοιμος να γυρίσει σε πώληση, οπότε είναι πιθανόν να δούμε περισσότερες απώλειες εάν επιβεβαιωθεί αυτή η αλλαγή.
Βάσει της ανάλυσής μας, υπάρχει ολοένα και περισσότερος αριθμός ενδείξεων οτι αυτή η πλάγια κίνηση του DAX το τελευταίο διάστημα θα τελειώσει με ξέσπασμα προς τα κάτω.
Θυμηθείτε οτι πλησιάζουν και οι Αμερικάνικες εκλογές και βλέπουμε σημαντικές κινήσεις επίσης και στον χρυσό αλλά και στην στερλίνα. Θα έχει ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον όσο πλησιάζει η ημερομηνία των εκλογών.


Tο σχόλιο αυτό έχει παραχωρηθεί από το περιοδικό TRADERS'  και μπορείτε να πραγματοποιήσετε ΔΩΡΕΑΝ εγγραφή στο περιοδικό από το www.traders-mag.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου