Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2016

Ανάλυση στον Χρυσό με θετική προδιάθεση (TRADERS'/GOLD)

Το κίτρινο μέταλλο είχε μια εντυπωσιακή άνοδο χθες μετά και την στήριξη στη ζώνη των 1.300 δολαρίων/ουγκιά. Στο πρώτο γράφημα βλέπουμε αυτήν την άνοδο.


Το θετικό ήταν οτι δεν χρειάστηκε να λάβει επιπλέον στήριξη από τον άνω ΚΜΟ σε μακροπρόθεσμο επίπεδο. Οπότε η τιμή του χρυσού τώρα θα πρέπει να κινηθεί με αυτήν την αντίδραση μέχρι τα 1350 δολάρια/ουγκιά και αν είναι ικανός να σπάσει την τάση, να λάβει μια δυναμική προς τα 1500 δολάρια/ουγκιά. Εκεί μπορούμε να δούμε το άνω μέρος του μεσοπρόθεσμου ΚΜΟ.Στο επόμενο γράφημα μπορούμε να δούμε το πόσο σημαντική είναι η τιμή των 1300 δολαρίων/ουγκιά.


Φτάσαμε σε αυτα τα επίπεδα στις αρχές του 2015 και αφού τα δοκιμάσαμε, έγινε το επίπεδο στήριξης. Τώρα μένει να δούμε πότε θα ξεπεράσει με σιγουριά την κόκκινη ζώνη. Με βάση την εποχικότητα, μέχρι τον Φεβρουάριο του επόμενου χρόνου υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βλέπουμε τον χρυσό με ανοδική ορμή.
Το τελευταίο γράφημα δείχνει οτι ακόμα οι πωλητές έχουν το πάνω χέρι, αλλά μόλις ξεπεραστεί η οριζόντια πράσινη γραμμή σε ημερήσιο κλείσιμο, θα έχουμε το σήμα για την επικείμενη άνοδο.Το σχόλιο αυτό έχει παραχωρηθεί από το περιοδικό TRADERS'  και μπορείτε να πραγματοποιήσετε ΔΩΡΕΑΝ εγγραφή στο περιοδικό από το www.traders-mag.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου