Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΝΔΟΣΥΝΕΔΡΙΑΚΑ ΣΧΟΛΙΑ....

Η διάψευση των προσδοκιών επέκτασης της ποσοτικής χαλάρωσης από την ΕΚΤ, βύθισε στο κόκκινο όλες τις αγορές, μηδέ εξαιρουμένης και της Ελληνικής, που ως γνωστόν δεν χάνει τέτοιες «ευκαιρίες». Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά η είδηση ότι η Coca Cola HBC προγραμματίζει το κλείσιμο του εργοστασίου που διαθέτει στη Λιθουανία, κατακρήμνισε την τιμή της μετοχής, παρασύροντας στην δίνη της τους δείκτες με αποτέλεσμα την ραγδαία επιδείνωση της τεχνικής εικόνας.
Ο FTSE25 διέσπασε την διαγώνιο στήριξης D3 και έκλεισε οριακά χαμηλότερα του εκθ.ΜΚΟ30 ημ., σχεδόν πάνω στην στήριξη του συστήματός μας με ότι αυτό συνεπάγεται…Η παρτίδα σώζεται ακόμα, αρκεί να μείνουν απαραβίαστες οι ανερχόμενες γραμμές τάσης S και S1....


ΔΤΡ : Στενεύουν τα περιθώρια περαιτέρω πτώσης για τον τραπεζικό δείκτη χωρίς να κινδυνεύσει το ανοδικό momentum. Ενδεχόμενη παραβίαση της ζώνης στήριξης που οριοθετείται από τον εκθ.ΜΚΟ30 ημ.  και τον εκθ. ΜΚΟ 9-10 Χ. με κλείσιμο, θα επιδεινώσει σημαντικά την τεχν. εικόνα και θα αναζωπυρώσει τα απαισιόδοξα σενάρια. Στην αντίθετη περίπτωση, θα γίνει η αφετηρία για να ξαναδοκιμάσει ο δείκτης την διακεκαυμένη ζώνη των 740-775 μον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου