Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΝΔΟΣΥΝΕΔΡΙΑΚΑ ΣΧΟΛΙΑ........

Θα ξεκινήσουμε το σχόλιό μας από τον Γερμανικό δείκτη , καθώς στο διάγραμμά του υπάρχουν ανησυχητικές εξελίξεις. Όχι μόνο δεν κατάφερε να διασπάσει την αντίσταση του συστήματός μας , αλλά στο κλείσιμο απείλησε και την στήριξή του με αξιώσεις !!! Ενδεχόμενη παραβίασή της – σενάριο πολύ πιθανό λόγω της πτωτικής τροχιάς των Αμερικανικών δεικτών- θα επιδεινώσει σημαντικά την τεχνική εικόνα, με ότι αυτό συνεπάγεται και για την Ελληνική αγορά !!!

Εξ’ άλλου το κλείσιμο του Γεν. δείκτη ακριβώς πάνω στην αντίσταση του συστήματός μας , προοιωνίζεται ότι η τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδας θα κυλήσει μάλλον πτωτικά καθώς το Eurogroup της 10ης Οκτωβρίου, αργεί ακόμα….Οι πλησιέστερες σημαντικές στηρίξεις εντοπίζονται στις 559 και 556 μον.
Ανάλογη εικόνα και στον FTSE25 , που δεν κατάφερε ούτε αυτήν την φορά να διασπάσει την ζώνη που οριοθετείται από τον  εκθ. ΜΚΟ30 ημ. και την αντίσταση του συστήματός μας, γεγονός που αποτελεί προϋπόθεση για την σχετική βελτίωση της τεχν. εικόνας.

Ο Τραπεζικός δείκτης δεν λέει να ξεκολλήσει από τα πρόσφατα χαμηλά του. Ερωτοτροπεί επικίνδυνα με την στήριξη των 625 μον. , λοξοκοιτάζοντας προς εκείνη των 613. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου