Πέμπτη, 1 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΝΔΟΣΥΝΕΔΡΙΑΚΑ ΣΧΟΛΙΑ .....

Με μία εντελώς απρόσμενη, αιφνιδιαστική , εκρηκτική άνοδο σε τιμές και τζίρο, οι αγοραστές επέτυχαν μία σαρωτική νίκη εναντίον των αιωνίων αντιπάλων τους. Ο Γεν. δείκτης συνέτριψε την μία μετά την άλλη , πληθώρα ισχυρών αντιστάσεων , διαψεύδοντας κατηγορηματικά τις απαισιόδοξες εκτιμήσεις μας. 
Έκλεισε σχεδόν πάνω στην τοπική κορυφή των 577 μον. απ’ όπου σημειωτέον διέρχεται και ο απλός ΜΚΟ200 ημ. Ενδεχόμενη έγκυρη υπέρβασή της θ’ ανοίξει τον δρόμο προς τις 588 και 595 μον. όπου εντοπίζονται οι επόμενες ισχυρές αντιστάσεις. 
Ενδεχόμενη διόρθωση μέχρι την πλησιέστερη στήριξη των 572 μον. θ’ αποτελέσει μία απόλυτα φυσιολογική και εξαιρετικά αναμενόμενη εξέλιξη όμως για να μην κινδυνεύσει το ανοδικό  momentum , δεν πρέπει να επεκταθεί σε καμία περίπτωση χαμηλότερα των 568-5 μον. 
Μεγαλειώδης άνοδος και για τον δείκτη της μεγάλης κεφαλαιοποίησης ο οποίος απείλησε την ισχυρή αντίσταση των 1561 μον., αλλά δεν κατάφερε να κλείσει υψηλότερα της τοπικής κορυφής των 1553 μον. Η πλησιέστερη στήριξη εντοπίζεται στις 1530 μον. 

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της ημέρας, ο τραπεζικός δείκτης, ότι δεν κατάφερε όλο τον μήνα , το πέτυχε στην εκπνοή του. Η πλησιέστερη , εξαιρετικά κρίσιμη αντίσταση , εντοπίζεται στις 740 μον. και στήριξη στις 670

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου