Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2016

ΕΝΔΟΣΥΝΕΔΡΙΑΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ......(...awakenings...)

Μία ακόμα άχρωμη, άοσμη, άγευστη συνεδρίαση , που οφείλει το θετικό πρόσημο του κλεισίματος αποκλειστικά και μόνο σε 1-2 δεικτοβαρείς τίτλους, τους συνήθεις υπόπτους.  
Ο Γεν. δείκτης δοκίμασε ανεπιτυχώς -στα πλαίσια του retest- τις προσφάτως διασπασθείσες στηρίξεις της διαγωνίου S1 και του εκθ.ΜΚΟ30 ημ. που διέρχεται από τις 566 μον. 
Η αμέσως επόμενη αντίσταση εντοπίζεται στις 568 μον., όμως εκείνη που θα καθορίσει την βραχυπρόθεσμη τάση των επόμενων ημερών, είναι αναμφίβολα η διαγώνιος D4. Η υπέρβασή της αποτελεί την ελάχιστη προυπόθεση για την βελτίωση της τεχν. εικόνας, ενώ για την ραγδαία επιδείνωσή της αρκεί η παραβίαση των 560 μον. 
Ένα από τα πλέον ανησυχητικά τεχνικά γεγονότα είναι ότι, ο σηματωρός ΟΤΕ δοκίμασε ανεπιτυχώς την ανακατάληψη των δύο ΜΚΟ200 ημ. που διέρχονται από τα 8,35-8,42 , με ότι αυτό συνεπάγεται γενικότερα…

FTSE25 :  Και μόνο το ενδοσυνεδριακό υψηλό ακριβώς πάνω στην διαγώνιο S1 , αρκεί για να χαρακτηρίσουμε την ανοδική αντίδραση , τεχνικής φύσεως. Θα επαναλάβουμε ότι για την βελτίωση της τεχνικής εικόνας απαιτείται η διαδοχική υπέρβαση της διαγωνίου D4 και D3, ενώ για την ραγδαία επιδείνωσή της αρκεί η παραβίαση των 1484 μον. 

ΔΤΡ: Η αδυναμία του τραπεζικού δείκτη να υπερβεί ακόμα και την πλησιέστερη αντίσταση, εκείνη του εκθ.ΜΚΟ 9-10 ημ., καθιστά ολοένα και πιθανότερη την παραβίαση της στήριξης των 613 μον. , γεγονός που αν επαληθευτεί θα επιδεινώσει ραγδαία την τεχν. εικόνα.

DAX : Ο Γερμανικός δείκτης διαψεύδοντας ( τουλάχιστον μέχρι τώρα) τις εκτιμήσεις μας, έκλεισε οριακά υψηλότερα της αντίστασης των 10651 μον. όμως για να μην υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία για τις προθέσεις του θα πρέπει να υπερβεί και την αντίσταση των 10743. Τα περιθώρια υποχώρησής του εξαντλούνται στο πρόσφατο ανοδικό gap (10566-10544 μον.) καθώς είναι παντελώς απίθανο ν’ αντέξει σε νέα δοκιμασία η στήριξη των 10500 μον. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου