Τρίτη, 30 Αυγούστου 2016

ΕΝΔΟΣΥΝΕΔΡΙΑΚΑ ΣΧΟΛΙΑ...

Όλες οι Ευρωπαϊκές αγορές κινήθηκαν πτωτικά, δοκιμάζοντας με επιτυχία τις πλησιέστερες στηρίξεις τους , στον απόηχο των δηλώσεων του αντιπροέδρου της FED,  που άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αύξησης των επιτοκίων,  ακόμα και τον Σεπτέμβριο. 
Ο Γεν. δείκτης είχε έναν λόγο παραπάνω να κλείσει με απώλειες καθώς,  σύμφωνα με τις νεότερες εκτιμήσεις που έδωσε στη δημοσιότητα η Ελληνική Στατιστική Αρχή , η ύφεση που υπέστη η Ελληνική οικονομία το δεύτερο τρίμηνο του έτους, ήταν βαθύτερη από ότι είχε αρχικά εκτιμηθεί. 
Από τεχνική άποψη, ο δείκτης δοκίμασε επιτυχώς προς το παρόν, την αντοχή της κρίσιμης στήριξης των 560 μον., όμως διέσπασε πτωτικά την διαγώνιο S1, μετατρέποντας την στην πλησιέστερη αντίσταση. Η αμέσως επόμενη εντοπίζεται στις 568 μον., όμως εκείνη που θα καθορίσει την βραχυπρόθεσμη τάση των επόμενων ημερών, είναι αναμφίβολα η διαγώνιος D4.
FTSE25 : Ανάλογη εικόνα και στον δείκτη της μεγάλης κεφαλαιοποίησης , ο οποίος παραβίασε την διαγώνιο S1 , αλλά διατηρήθηκε υψηλότερα της κρίσιμης στήριξης των 1484 μον. Θα επαναλάβουμε ότι για την βελτίωση της τεχνικής εικόνας απαιτείται η διαδοχική υπέρβαση της διαγωνίου D4 και D3 , με αύξηση του τζίρου τουλάχιστον κατά 30-50% σε σχέση με τις αμέσως προηγούμενες συνεδριάσεις. 

ΔΤΡ : Για την σχετική βελτίωση της τεχνικής εικόνας του τραπεζικού δείκτη απαιτείται τουλάχιστον η διαδοχική υπέρβαση των αντιστάσεων που διέρχονται από τις 655 και 670 μον. Για την ραγδαία επιδείνωσή της αρκεί η παραβίαση των 613 μον. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου