Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2016

ΕΝΔΟΣΥΝΕΔΡΙΑΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ....( περιμένοντας τον χρησμό...)

Μία ακόμα διαδικαστικού τύπου συνεδρίαση. Δεν πρόσθεσε , αλλά ούτε και αφαίρεσε τίποτα στην τεχνική εικόνα. Για την βελτίωση της απαιτείται η υπέρβαση τουλάχιστον της διαγωνίου D4  με αύξηση του τζίρου , ενώ για την επιδείνωσή της αρκεί η διαδοχική παραβίαση της S1 και της στήριξης των 560 μον. Σε αυτήν την  περίπτωση , ο Γεν. δείκτης αναμένουμε να κινηθεί προς τις 550-540 μον.

Ανάλογη εικόνα και στον FTSE25. Για την βελτίωση της απαιτείται η διαδοχική υπέρβαση της διαγωνίου D3 (1535 μον.)  και D4 (1525 μον.), με αύξηση του τζίρου τουλάχιστον κατά 30-50% σε σχέση με τις αμέσως προηγούμενες συνεδριάσεις, γιατί διαφορετικά η διάσπαση θα είναι ψευδής. Για την επιδείνωσή της αρκεί η παραβίαση της S1. Σε αυτήν την περίπτωση αναμένουμε τον δείκτη να κινηθεί πτωτικά τουλάχιστον μέχρι τις 1484 ίσως και τις 1464 μον.

Αρχίζουν τα δύσκολα για τον τραπεζικό δείκτη καθώς πλέον έχει ν’ αντιμετωπίσει σωρεία αντιστάσεων που εκτείνονται από τις 652 μέχρι και τις 677 μον. , η υπέρβαση των οποίων αποτελεί ελάχιστη προϋπόθεση για την σχετική βελτίωση της δραματικής τεχνικής εικόνας.

Ο Γερμανικός δείκτης εξακολουθεί να διακυμαίνεται για έβδομη (!!!)  συνεχόμενη συνεδρίαση μεταξύ της στήριξης και της αντίστασης του συστήματός μας, περιμένοντας τον χρησμό της επικεφαλής της FED.  Η παραβίαση της μιας ή η υπέρβαση της άλλης, θα καθορίσουν την βραχυπρόθεσμη τάση για αρκετές ημέρες. Ως πιθανότερο φαντάζει μάλλον το πτωτικό σενάριο Σε αυτήν την περίπτωση , η πρώτη στήριξη που παρέχεται από το ανοδικό gap των 10374 μον. θεωρούμε ότι δεν θ’ αντέξει. Κατά πάσα πιθανότητα ο δείκτης θα κινηθεί προς την κρίσιμη στήριξη των 10.100 , απ’ όπου διέρχεται και ο απλός ΜΟ200 ημ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου