Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2016

ΕΝΔΟΣΥΝΕΔΡΙΑΚΑ ΣΧΟΛΙΑ....(Έωλα προσχήματα και αίολα επιχειρήματα ...)

Στερείται πλέον κάθε λογικού ερείσματος η θεωρία ότι η Ελληνική αγορά ανησυχεί για τις επιπτώσεις του Brexit , ή των αποτελεσμάτων των stress tests των Ευρωπαϊκών τραπεζών. Η αδυναμία της ν’ ακολουθήσει έστω και εκ του μακρόθεν τις διεθνείς αγορές στο καλοκαιρινό τους ράλι, καταδεικνύει ότι τα προβλήματά της είναι εγγενή και όλα όσα αναγράφονται στην προσπάθεια να δικαιολογηθούν τα αδικαιολόγητα , δεν είναι τίποτα άλλο από έωλα προσχήματα που στηρίζονται σε αίολα επιχειρήματα.
Ο Γεν. Δείκτης για πολλοστή συνεδρίαση εξακολούθησε να πολιορκεί την στοιχειωμένη ζώνη των 568-571 μον. 

Ο FTSE25 για πολλοστή συνεδρίαση εξακολούθησε εξουθενωμένος το ερωτικό του παιχνίδι με τον εκθ. ΜΚΟ30 ημ. Πότε από πάνω και πότε από κάτω, έχουν εξαντλήσει πλέον όλες τις στάσεις του … Kama Sutra.
Ο τραπεζικός δείκτης αντέδρασε με προβληματισμό και αμηχανία στην έκθεση της ΤτΕ. Κατέβαλε φιλότιμες προσπάθειες να παραμείνει πάνω από τις πρώτες σημαντικές στηρίξεις. Το μεγάλο ζητούμενο για την βελτίωση της δραματικής τεχν. εικόνας είναι ένα τουλάχιστον κλείσιμο υψηλότερα των 757 μον. Για την επιδείνωσή της αρκεί η παραβίαση των 665 μον. 

Εξ’ ίσου φιλότιμες προσπάθειες καταβάλει τις τελευταίες δύο συνεδριάσεις και η ΕΤΕ για την ανακατάληψη των 0,19. Το επίπεδο των 0,2030 παραμένει σημείο κλειδί για την πορεία της μετοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου