Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2016

ΕΝΔΟΣΥΝΕΔΡΙΑΚΑ ΣΧΟΛΙΑ.......(...Best Long Shot Goal Ever...)

Γ.Δ.: Ως μη γενομένη η σημερινή συνεδρίαση. Δεν πρόσθεσε, αλλά ούτε και αφαίρεσε τίποτα στην τεχνική εικόνα. Ο Γενικός δείκτης εξακολουθεί να αντιμετωπίζει με δέος την σημαντική αντίσταση των 571 μον., αλλά όσο διατηρείται σε απόσταση βολής απ’ αυτήν , θα υπάρχουν ελπίδες - αργά ή γρήγορα - να ξεπεράσει τις αναστολές του. Θα μειωθούν σημαντικά σε ενδεχόμενη παραβίαση ( με κλείσιμο) του ανοδικού gap των 563 μον., γεγονός που θα σημάνει συναγερμό στο στρατόπεδο  των πωλητών. 

FTSE25 : Ο δείκτης της μεγάλης κεφαλαιοποίησης για πολλοστή συνεδρίαση εξακολούθησε να ερωτοτροπεί με τον εκθ.ΜΚΟ30 , αλλά προς το παρόν τουλάχιστον , δεν φαίνεται να βρίσκει ανταπόκριση. Έκλεισε σχεδόν πάνω στο ανοδικό gap των 1526,69 μον., εξαντλώντας τα περιθώρια περαιτέρω υποχώρησης χωρίς να τεθεί σε κίνδυνο το ανοδικό momentum.
ΔΤΡ : Τα περιθώρια περαιτέρω υποχώρησης, έχουν στενέψει ασφυκτικά και στον τραπεζικό δείκτη. Αν χαθεί η στήριξη των 718 μον., θα επιδεινωθεί η έτσι κι’ αλλιώς δραματική τεχν. εικόνα. Σε αυτήν την περίπτωση ο δείκτης θα κατευθυνθεί προς τις επόμενες και ίσως τελευταίες στηρίξεις των 693 ( 38,2% διόρθωση) και 665-8 μον. (50% διόρθωση) .
Η αντίσταση των 757 μον. παραμένει σημείο κλειδί για την βραχυπρόθεσμη τάση. Μόνο με την υπέρβασή της (με κλείσιμο) και κυρίως με την κατοχύρωσή της στην συνέχεια ως στήριξη, θα βελτιωθεί η τεχνική εικόνα.
ΕΤΕ : Συμπληρώνεται σχεδόν ένας μήνας αλλεπάλληλων αποτυχημένων προσπαθειών υπέρβασης των 0,2030 . Αν ποτέ επιτευχθεί, θα γίνει με εκρηκτικό τρόπο όπως αρμόζει σε διασπάσεις γραμμών λαιμού ανάστροφων ΩΚΩ. Σε αυτήν την περίπτωση η μετοχή θα κινηθεί προς τα 0,2240 . Για να παραμείνουν βάσιμες οι ελπίδες θα πρέπει να παραμείνει υψηλότερα των 0,1970 ή έστω των 0,19 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου