Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2016

ΕΝΔΟΣΥΝΕΔΡΙΑΚΑ ΣΧΟΛΙΑ.......

ΔΤΡ: Για ακόμα μία συνεδρίαση, έκτη κατά σειρά, επιβεβαιώθηκε ο ισχυρισμός μας ότι, η υπέρβαση των 757 μον. αποτελεί μία εξαιρετικά δύσκολη υπόθεση , ίσως και απίθανη. Οι πλησιέστερες στηρίξεις εντοπίζονται στις 718 και 693 μον. 

Γ.Δ.: Η υπέρβαση της τοπικής κορυφής των 568 μον. αποτελεί αναμφίβολα θετική εξέλιξη , όμως ο Γεν. δείκτης -παρά την διεθνή θετική συγκυρία- δεν κατάφερε να κλείσει υψηλότερα των 571 μον., που ήταν και παραμένει το μεγάλο ζητούμενο. Η πλησιέστερη στήριξη εντοπίζεται στο ανοδικό gap των  563,8 μον., που δεν πρέπει να χαθεί γιατί θα σημάνει συναγερμός στο στρατόπεδο  των πωλητών. Ενδεχόμενη δε παραβίαση και της ανερχόμενης γραμμής τάσης , θ’ αποτελέσει casus belli.

FTSE25 : Απογοητευτική η εικόνα του δείκτη της μεγάλης κεφαλαιοποίησης που σε αντίθεση με τον Γεν. δείκτη, δεν κατόρθωσε να διατηρήσει τα πρωινά του κέρδη. Θα επαναλάβουμε ότι συσσωρεύει σε ένα εύρος τιμών που επιτρέπει και στους long αλλά και στους short να ελπίζουν.  Οι μεν πρώτοι  θα δικαιωθούν μόνο με την υπέρβαση των 1561-1566 μον. , οι δε δεύτεροι με την παραβίαση των 1490-1470 μον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου