Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2016

ΕΝΔΟΣΥΝΕΔΡΙΑΚΑ ΣΧΟΛΙΑ.....

Γ.Δ.: Με μία απρόσμενη, αιφνιδιαστική, πραξικοπηματικού τύπου ενέργεια, οι αγοραστές υφάρπαξαν τα ηνία της πορείας του Γεν. Δείκτη, οδηγώντας τον στο μεγαλύτερο μέρος της συνεδρίασης σε θετικό έδαφος. Την ολοκλήρωσαν κατά τις δημοπρασίες του κλεισίματος με μία επίδειξη ισχύος. Εμείς δεν απομένει παρά να ευχηθούμε στους «πραξικοπηματίες», να έχουν καλύτερη τύχη από εκείνη που είχαν στην γείτονα χώρα. Η πλησιέστερη κρίσιμη αντίσταση παραμένει εκείνη των 568-571 μον. Ενδεχόμενη νέα αποτυχημένη απόπειρα υπέρβασής της, θα επιδεινώσει ραγδαία την τεχνική εικόνα. 

FTSE25 : Ο δείκτης της μεγάλης κεφαλαιοποίησης εξακολουθεί να συσσωρεύει σε ένα εύρος τιμών που επιτρέπει και στους long αλλά και στους short να ελπίζουν.  Οι μεν πρώτοι  θα δικαιωθούν μόνο με την υπέρβαση των 1561-1566 μον. , οι δε δεύτεροι με την παραβίαση των 1490-1470 μον. 

ΔΤΡ : Η αντίσταση των 757 μον. εξακολουθεί και παραμένει σημείο κλειδί στην βραχυπρόθεσμη πορεία του Τραπεζικού δείκτη. Μόνο με την υπέρβασή της  και στην συνέχεια την κατοχύρωσή της ως στήριξη, θα βελτιωθεί η δραματική τεχνική εικόνα. Αν και για να μην υπάρχουν υποψίες για τις πραγματικές προθέσεις του δείκτη, θα πρέπει να υπερβεί και την διαγώνιο D2 απ’ όπου συμπτωματικά διέρχεται και ο εκθ. ΜΚΟ30ημ. δυσχεραίνοντας το εγχείρημα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου