Σάββατο, 16 Ιουλίου 2016

ΔΤΡ : Οι 757 μον. παραμένουν σημείο κλειδί. ( Βασίλης Μαρκάκης)

Από την πρώτη στιγμή της ανοδικής αντίδρασης , θεωρήσαμε ως εξαιρετικά πιθανή την δοκιμασία της  αντίστασης των 757 μον. στα πλαίσια του retest, αλλά πολύ δύσκολη έως απίθανη την υπέρβασή της. Οι έως τώρα εξελίξεις δικαιώνουν την εκτίμηση μας.
Η αντίσταση των 757 μον. παραμένει σημείο κλειδί για την βραχυπρόθεσμη τάση. Μόνο με την υπέρβασή της (με κλείσιμο) και κυρίως με την κατοχύρωσή της στην συνέχεια ως στήριξη, θα βελτιωθεί η δραματική τεχνική εικόνα. Διαφορετικά, αργά ή γρήγορα, ο δείκτης κινδυνεύει να καταβαραθρωθεί προς τις 460 μον. Οι πιθανότητες επαλήθευσης του σεναρίου θα αυξηθούν στον υπέρτατο βαθμό σε ενδεχόμενη παραβίαση των 665 και 604 μον. Αντίθετα ,…..

…..θα μειωθούν σημαντικά, σε ενδεχόμενη έγκυρη υπέρβαση του εκθ. ΜΚΟ30 ημ. που διέρχεται από τις 795 μον.
Κατά την συνεδρίαση της Παρασκευής, οι αγοραστές κατάφεραν προς το παρόν να διατηρήσουν τον δείκτη υψηλότερα των πρώτων στηρίξεων 725 και 740 μον., κερδίζοντας τις εντυπώσεις και κυρίως χρόνο, αλλά είναι αμφίβολο για πόσο καιρό ακόμα θα το επιτυγχάνουν, σε ένα τόσο αφιλόξενο επενδυτικό περιβάλλον.

Οδηγίες προς ναυτιλλομένους ..
Προς τους Short 
Διατηρήστε την θέση σας με στόχο τις 693 και 668-5 μον. Για όσο διάστημα ο δείκτης δεν δίνει κλεισίματα υψηλότερα των 757 μον. , δεν ενέχει κανέναν απολύτως κίνδυνο. Θ κινδυνεύσει σε ενδεχόμενη υπέρβαση ( πάντα με κλείσιμο) των 795 μον.
Προς τους Long.
Διατηρήστε την θέση σας με στόχο τις 795 μον. Για όσο διάστημα ο δείκτης δεν δίνει κλεισίματα χαμηλότερα των 740 και 725 μον. δεν ενέχει  κίνδυνο. Θα κινδυνεύσει σοβαρά σε ενδεχόμενη παραβίαση των 693 και 668-5 μον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου