Σάββατο, 18 Ιουνίου 2016

TITAN, η σοβαρότερη εταιρεία που φιλοξενεί το ΧΑΑ...( Nikos S )

Ως ένδειξη ελάχιστου σεβασμού στον αποχωρήσαντα και την σοβαρότερη κατ' εμέ εταιρεία που φιλοξενεί το ΧΑΑ, ακολουθεί μια ταπεινή αφιέρωσή μου σε αυτόν, τον ΤΙΤΑΝΑ.


ΤΙΤΑΝ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ: LONG από τα 19,18 ευρώ (χοντρή πράσινη γραμμή και περιοχή πέριξ της οποίας συνιστώνται μεσοπρόθεσμες αγορές). Βρίσκεται σε φάση διόρθωσης έως τα 18,63 ευρώ (τιμή στόχος κατά την efg). Πιο κάτω τα πράγματα είναι άσχημα αλλά δεν θα σήμαινε τίποτα μια γρήγορη (1-2 ημερών) επίσκεψη ως το 17,92 και αμέσως επαναφορά στην περιοχή του 18,60. Αλλιώς, θα αρχίσει να αποδίδει το επιβεβαιωμένο sort στο μηνιαίο από τα 16,10 ευρώ (χοντρή κόκκινη γραμμή), που ως τώρα δεν απέδωσε στην πράξη, ειδικά εάν ακολουθήσει και τομή του 8 ΕΚΜΟ με τον 22 ΕΚΜΟ.


ΤΙΤΑΝ ΗΜΕΡΗΣΙΟ: SORT από τα 20,40 ευρώ (λεπτή κόκκινη γραμμή) ενώ έχει ακολουθήσει και τομή του 8 ΕΚΜΟ με τον 22 ΕΚΜΟ. Πριν τα 18,82 ευρώ (κάτω κανάλι 200 Χαμηλών ΕΚΜΟ) δεν συνιστώνται βραχυπρόθεσμες αγορές (1/3 θέσης), εκτός αν αναπηδήσει και το κυρίως σώμα του ίδιου κεριού διάτρησης ή ένα από τα δύο επόμενα κλείσει πάνω από τον 200 Υψηλών ΕΚΜΟ. Ασφαλέστερες αγορές (2/3 θέσης) μπορεί να γίνουν στην περιοχή του κάτω ανοδικού καναλιού (χοντρή χακί γραμμή) που τώρα είναι στην τιμή των 18,33 ευρώ και ανεβαίνει. Οι στόχοι των πωλήσεων μπορεί να είναι οι τιμές των χακί γραμμών του ανοδικού καναλιού (ή pitchfork Andrews-χωρίς να κατέχω την θεωρία καλά). Οι Ταλαντωτές RSI/STOH είναι σε αποσυμφόρηση και άρα, αν δεν προκύψει κάτι τραγικό από Τρίτη-Πέμπτη, Καλό trading σε όσους επιχειρήσουν. Εννοείται ότι είμαι ανοιχτός στην κριτική και σχολιασμό καθότι Νομικός και όχι Τεχνικός Αναλυτής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου