Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2016

ΕΝΔΟΣΥΝΕΔΡΙΑΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ...( # sovareytite )

Μέσα σε μόλις 3 συνεδριάσεις χάθηκε  ακριβώς το 1/3 του συνολικού ανοδικού κύματος από τις 420 στις 659 μον. , χρονικής διάρκειας μεγαλύτερης των 3 μηνών. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο οι πωλητές ανέστειλαν το έργο τους στις 580 μον., με αποτέλεσμα ο Γεν. Δείκτης να αναδυθεί από τα χαμηλά ημέρας και να μηδενίσει τις πρωινές του απώλειες.
Όμως, το τέταρτο συνεχόμενο πτωτικό gap του Γερμανικού δείκτη, σπάνιο φαινόμενο στα χρονικά του, δεν αφήνει ιδιαίτερα περιθώρια αισιοδοξίας. Υπό τις παρούσες συνθήκες και αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά στις δημοσκοπήσεις του Βρετανικού δημοψηφίσματος, δύσκολα ο Ελληνικός δείκτης θα καταφέρει να υπερβεί ακόμα και τις πρώτες αντιστάσεις που διέρχονται από την ζώνη των 603-610 μον., ανάμεσα των οποίων δεσπόζει ο απλός ΜΚΟ200 ημ. ( 607,6 μον.) 


Ένας ακόμα σημαντικός λόγος που αντέδρασε ο δείκτης είναι επειδή ήρθε σε επαφή με την στήριξη του συστήματός μας στο μηνιαίο γράφημα.

Ο FTSE25, αντέδρασε ελάχιστα χαμηλότερα της κρίσιμης στήριξης των 156,6 μον. και η πλησιέστερη αντίσταση που έχει ν’ αντιμετωπίσει διέρχεται από τις 168 μον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου