Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2016

ΕΝΔΟΣΥΝΕΔΡΙΑΚΑ ΣΧΟΛΙΑ......

"Munchau: "....Aν το μόνο εργαλείο που έχεις είναι ένα σφυρί, τότε κάθε πρόβλημα το βλέπεις σαν ένα καρφί..................Το αίτημα για μια εγγύηση καταθέσεων τώρα είναι σαν να αγοράζει κανείς ασφάλεια αυτοκινήτου μετά από ατύχημα........... Αν θες να αναθέσεις στο Βερολίνο να γράψει μια πολιτική ασφάλισης για σένα, τότε θα πρέπει να αποδεχθείς την απώλεια της εθνικής σου κυριαρχίας. Και η μόνη οντότητα στην οποία οποιοδήποτε λογικό άτομο θα ήθελε να μεταβιβάσει την κυριαρχία αυτή, θα ήταν μια πολιτική ένωση, όχι το γερμανικό κράτος....."

Ζήλεψε τα τερτίπια του καιρού ο Γεν. δείκτης και τις τελευταίες συνεδριάσεις, αλλάζει επί καθημερινής βάσης φορά και κατεύθυνση. Η νέα αναβολή στην απόφαση εκταμίευσης της δόσης, εξέθεσε τους προχθεσινούς αγοραστές και έθεσε εν αμφιβόλω την εγκυρότητα της υπέρβασης των 650 μον.
Η χθεσινή υποχώρηση του δείκτη δεν εμπνέει ακόμα ανησυχία καθώς εντάσσεται μέσα στα πλαίσια της δοκιμασίας ως στήριξης πλέον, της μέχρι πρότινος αντίστασης των 650 μον., αρκεί η διόρθωση να περιοριστεί μέχρι αυτήν…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου