Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2016

ΕΝΔΟΣΥΝΕΔΡΙΑΚΑ ΣΧΟΛΙΑ.......

Η υπέρβαση των 650 μον. άνοιξε διάπλατα τις πόρτες προς τις επόμενες αντιστάσεις των 665 και 672 μον., όπου είναι εξαιρετικά πιθανό να εκδηλωθούν μαζικές ρευστοποιήσεις προς κατοχύρωση κερδών.

Από την προαναφερόμενη ζώνη αντίστασης των 665-672 μον., διέρχεται και η αντίσταση του συστήματός μας στο μηνιαίο γράφημα, γεγονός που δυσχεραίνει το εγχείρημα της υπέρβασής της, με την πρώτη προσπάθεια
Η υπέρβαση της κατερχόμενης γραμμής τάσης W.F.2 στο εβδομαδιαίο γράφημα, αποτελεί μία ακόμα θετική εξέλιξη, όμως θα μπορέσουμε να την αξιολογήσουμε με σχετική ασφάλεια, μόνο στο τέλος της τρέχουσας εβδομάδας.
Σε αντίθεση με τον Γεν. δείκτη, το διαγραμματικό τοπίο του δείκτη της μεγάλης κεφαλαιοποίησης, δεν είναι εξ’ ίσου ειδυλλιακό. Ο δείκτης FTSE25 υπολείπεται σημαντικά από την τοπική κορυφή των 187 μον. Είναι αρκετά πιθανή η επαναπροσέγγισή της, όμως φαντάζει δύσκολη η υπέρβασή της, λόγω της έκδηλης κόπωσης των μετοχών που τον απαρτίζουν.
Ανάλογη εικόνα με εκείνη του FTSE25, έχουμε και στον τραπεζικό δείκτη. Υπολείπεται σημαντικά από την τοπική κορυφή των 62 μον. Είναι αρκετά πιθανή η επαναπροσέγγισή της, όμως φαντάζει δύσκολη η υπέρβασή της, λόγω της έκδηλης κόπωσης των μετοχών που τον απαρτίζουν. Η πλησιέστερη σημαντική αντίσταση διέρχεται από τις 56,5 μον.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου