Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2016

ΕΝΔΟΣΥΝΕΔΡΙΑΚΑ ΣΧΟΛΙΑ.......

Μιας και όπως όλα δείχνουν η εβδομάδα θα κλείσει μάλλον με αρνητικό πρόσημο, θεωρήσαμε σκόπιμο να αναζητήσουμε την πλησιέστερη στήριξη στο εβδομαδιαίο γράφημα και δεν είναι άλλη από εκείνη των 631 μον. Δεν θ’ αποτελούσε έκπληξη ένα εβδομαδιαίο κλείσιμο, ακριβώς πάνω της…
Επ’ ευκαιρίας να επαναλάβουμε ότι για όσο διάστημα ο δείκτης διατηρείται υψηλότερα της γραμμής του λαιμού του σύνθετου σχηματισμού ανάστροφου ΩΚΩ , η τάση θα παραμένει ανοδική και οι αγοραστές δικαιούνται να ελπίζουν σε υψηλότερα επίπεδα.

Από τις 630 μον. διέρχεται και ο εκθ.ΜΚΟ200 ημ. γεγονός που της προσδίδει μεγαλύτερη ισχύ. Πριν από αυτήν, μεσολαβεί η στήριξη της ανερχόμενης γραμμής τάσης S1 αλλά και εκείνη του συστήματός μας ( πράσινο βέλος). Θα ήταν ευχής έργο να τερματίσει σε αυτές η διόρθωση , ώστε από την νέα εβδομάδα να γιορτάσουμε και επισήμως την ολοκλήρωση της αξιολόγησης αλλά και την εκταμίευση της δόσης. 

Όσο αφορά τον δείκτη της μεγάλης κεφαλαιοποίησης , η απώλεια της στήριξης της ανερχόμενης γραμμής τάσης S1 και εκείνης των 177 μον. αποτελούν αναμφίβολα αρνητικές εξελίξεις. Μετατρέπονται πλέον στις πλησιέστερες αντιστάσεις. 
Η πλησιέστερη σημαντική στήριξη εντοπίζεται στην ζώνη των 174-3 μον., απ’ όπου διέρχεται ο απλός ΜΚΟ200 ημ και ο εκθΜΚΟ των 30. Κατά πάσα πιθανότητα θα ανακόψει – έστω προσωρινά – τους πωλητές και θα γίνει η αφετηρία για ανοδική αντίδραση, που όμως θα είναι τεχνικής φύσεως αν δεν καταφέρει να υπερβεί τις 181 μον.

Η πορεία του τραπεζικού δείκτη δικαίωσε πλήρως την εκτίμησή μας ότι είναι απίθανη η υπέρβαση των 62 μον. αν δεν προηγηθεί μία διόρθωση τουλάχιστον  23,6% του συνολικού ανοδικού από τις 18 μον. Σας προτρέψαμε μάλιστα να «Μην σπαταλάτε τα βόλια σας άδικα !!!», προτού ολοκληρωθεί η προαναφερόμενη διόρθωση. Σας επισημάναμε μάλιστα πολλές φορές ότι μόνο η υπέρβαση της αντίστασής του συστήματός μας θα σηματοδοτήσει το πέρας της διόρθωσης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου