Τρίτη, 17 Μαΐου 2016

Περί S&P 500 (TRADERS')

Όσο γρήγορα έπεφτε την Παρασκευή τόσο γρήγορα ανέβηκε προς τα πάνω την Δευτέρα. Ο λόγος ήταν η ενασχόληση του Warren Buffet με την Apple, η οποία έδωσε ώθηση στην τιμή, και επίσης ότι ο αμερικανικός δείκτης είχε φθάσει προηγουμένως σε μια νέα χαμηλότερη γραμμή στήριξης. Στο διάγραμμα φαίνεται ως ανοδική πράσινη γραμμή. 


Εάν συνεχιστεί η θετική κίνηση τότε μπορεί γρήγορα να πάει πάνω από τις 2100 μονάδες μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή, όπου έχουμε την μικρή ημερομηνία λήξης. Είναι συνηθισμένο τις εβδομάδες με ημερομηνίες λήξης οι αναλυτές και οι επενδυτές να στέκονται στο λάθος πόδι. Έτσι, δεν αποκλείεται η αντίθετη κίνηση να ξεθυμάνει σύντομα. Για σήμερα και οι δυο κατευθύνσεις είναι πιθανές. Μια άνοδος έως τον ΚΜΟ 18 ημερών είναι το ίδιο πιθανό όσο και ο σχηματισμός ενός Inside Day. Ο προαναφερθέν ΚΜΟ χρησιμοποιήθηκε χθες ως αντίσταση και έδωσε το έναυσμα για πώληση. Ενδεχομένως θα μπορούσε να συμβεί το ίδιο και σήμερα. 

Το σχόλιο αυτό έχει παραχωρηθεί από το περιοδικό TRADERS'  και μπορείτε να πραγματοποιήσετε ΔΩΡΕΑΝ εγγραφή στο περιοδικό από το www.traders-mag.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου