Τρίτη, 10 Μαΐου 2016

DAX: Ναι μεν αλλά.... (TRADERS')

Χθες είχαμε επισημάνει ότι ο DAX βρίσκεται σε μια ουδέτερη ζώνη. Μια ξεκάθαρη εκτίμηση δεν ήταν χθες δυνατή. Το διάγραμμα δείχνει μια δυνατή άνοδο – σχεδόν πάνω από τις 10.000 μονάδες.


Επίσης βλέπετε την ζώνη αντίστασης μεταξύ των 10.069 και 10.109 μονάδων, η οποία καθορίζεται από το χθεσινό υψηλό και την καινούργια πτωτική τάση. Ενδιάμεσα, μπορείτε να δείτε τους δυο ΚΜΟ, οι οποίοι χρησιμεύουν ως αντίσταση σε πραγματικό χρόνο
Το αμερικανικό παράγωγο έχει σήμερα το πρωί άνοδο και ως εκ τούτου θα μπορούσε να ξαναδοκιμάσει το χθεσινό υψηλό. Σπανίως καταφέρνει να περάσει με ευκολία τις 10.000 μονάδες.
Ακόμα και εάν σπάσει την πτωτική τάση δεν σημαίνει ότι θα υπάρξει ένα σαφές σήμα αγοράς, διότι σχεδόν όλες οι μετοχές έχουν γυρίσει προς τα κάτω.

Εάν χάσει το αμερικανικό παράγωγο τα σημερινά κέρδη, τότε ο γερμανικός δείκτης πιθανόν να χάσει την επανακτημένη πράσινη ανοδική γραμμή τάσης. 

Το σχόλιο αυτό έχει παραχωρηθεί από το περιοδικό TRADERS'  και μπορείτε να πραγματοποιήσετε ΔΩΡΕΑΝ εγγραφή στο περιοδικό από το www.traders-mag.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου