Τρίτη, 31 Μαΐου 2016

ΕΝΔΟΣΥΝΕΔΡΙΑΚΑ ΣΧΟΛΙΑ.......(Σαν βγείς στον πηγαιμό για τις 666 μον. ....)


Με επιτυχία στέφθηκε το crash test με τις πρώτες κρίσιμες στηρίξεις. Όπως αναμέναμε, ο Γεν. δείκτης αντέδρασε ανοδικά από το σημείο που συγκλίνει η στήριξη του συστήματός μας ( μπλε-πράσινη γραμμή) , ο εκθ.ΜΚΟ200 ημ.( πράσινη γραμμή) και η ανερχόμενη γραμμή τάσης S1 και έκλεισε υψηλότερα της οριζόντιας στήριξης των 631 μον. που ήταν και το μεγάλο ζητούμενο. Για όσο διάστημα ο δείκτης διατηρείται υψηλότερα των 630-620 μον. η τάση θα παραμείνει ανοδική και οι αγοραστές θα δικαιούνται να ελπίζουν σε υψηλότερα επίπεδα.
Ειδικών συνθηκών θα είναι η σημερινή συνεδρίαση, με αρκετά πιθανή την αύξηση του volatility και του όγκου συναλλαγών, λόγω των αναδιαρθρώσεων χαρτοφυλακίων που θα φέρουν οι αλλαγές στην σύνθεση του MSCI, αλλά και οι αλλαγές σταθμίσεων στις  μετοχές. 

Ανάλογη εικόνα περίπου και στον δείκτη της μεγάλης κεφαλαιοποίησης ο οποίος όμως βρίσκεται σε λίγο δυσχερέστερη θέση καθώς διαπραγματεύεται υψηλότερα του απλού ΜΚΟ200 ημ. αλλά χαμηλότερα του εκθ. ΜΚΟ 200 ημ. που διέρχεται από τις 181 μον. – όπως και η αντίσταση του συστήματός μας- και αποτελεί την πλησιέστερη σημαντική αντίσταση. Η υπέρβασή της με κλείσιμο , θα οδηγήσει τον δείκτη τουλάχιστον έως τα πρόσφατα υψηλά των 187 μον. 

Η υπέρβαση (με κλείσιμο) της αντίστασης του συστήματός μας που διέρχεται από τις 58 μον., αποτελεί την ελάχιστη προϋπόθεση για να θεωρήσουμε την διόρθωση περατωμένη. Σε αυτήν την περίπτωση αναμένουμε τον δείκτη να κινηθεί έως την τοπική κορυφή των 62 μον.

Σαν βγείς στον πηγαιμό για τις 666 μον. ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου