Παρασκευή, 13 Μαΐου 2016

ΕΝΔΟΣΥΝΕΔΡΙΑΚΑ ΣΧΟΛΙΑ .....

zaelias Οταν ο κλασσικός rsi είναι πάνω απο 70 δεν κοντράρουμε σε καμία περίπτωση. Συνήθως ακόμα και αν γυρίσει μπορούμε να βρούμε τιμές ή σχηματισμό για να βγούμε απο την αγορά. Το λέω γιατί πολλοί στην υπεραγορά κοντράρουν ενώ συνηθίζεται οι μεγάλες αποδόσεις να βγαίνουν σε αυτά τα επίπεδα. Το γράφημα είναι ημερήσιο. Το ίδιο συμβαίνει σε όλους τους χρόνους.

zaelias • Ο δείκτης σε τέτοια ανατροφοδοτούμενη τάση δεν έχει ιδιαίτερη σημασία για όσο η τάση είναι κραταιά. Το Stop στο Intraday στο 617 ώρας επίπεδο που είναι και στήριξη.

zaelias Επιλογές 2016.


Η πλησιέστερη αξιόλογη στήριξη παραμένει εκείνη της τοπικής κορυφής των 610 -615 μον., συνεπικουρούμενη από την διαγώνιο S4. Για όσο διάστημα ο δείκτης διατηρείται υψηλότερα αυτών , τον πρώτο λόγο θα έχουν οι αγοραστές. Η πλησιέστερη (ασθενής) αντίσταση εντοπίζεται πλέον στις 650 μον.

zaelias • Στον Βαγγέλη το επίπεδο του 420 είναι στόχος αλλά και κλειδί για την συνέχεια. Το 392 ή 384 είναι στήριξη σε περίπτωση διόρθωσης σε ημερήσιο ενώ τυχόν κατοχύρωση του 420 σε μέρα μπορεί να δώσει συνέχιση στον τίτλο προς το 5. Διαχείριση θέσης στα επίπεδα έχει λογική μέχρι να δούμε την συνέχεια.

ΔΕΗ : Για όσο διάστημα η τιμή της μετοχής διατηρείται υψηλότερα των 2,86 , το πιθανότερο σενάριο είναι , αργά ή γρήγορα ( μάλλον αργά), η συσσώρευση να εκτονωθεί ανοδικά !!!!!!!

Chiefsotos ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ απλης τασικης αναλυσης ...

Γεν. δείκτης με την ματιά του Αλέξανδρου

zaelias • Γεν. δείκτης - Εβδομαδιαίο ...

FTSE25 - Ημερήσιο - ΩΡΑ 14.20

DAX- DAILY-TIME 14.24

DAX- DAILY-TIME 16.35

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου