Τετάρτη, 11 Μαΐου 2016

ΕΝΔΟΣΥΝΕΔΡΙΑΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ...

Ενεργοποιήθηκε ο σχηματισμός σύνθετου ανάστροφου ΩΚΩ που αναφέραμε στην εβδομαδιαία ανασκόπηση και μας υπόσχεται τιμές σε αρκετά υψηλότερα επίπεδα από τα παρόντα. Οι συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί μας κάνουν να ελπίζουμε ότι κατά πάσα πιθανότητα και εκτός απροόπτου, δεν θα έχει το ίδιο άδοξο τέλος με τους τρεις προηγούμενους, που έλαβαν χώρα από την έναρξη της πτώσης στις 19/3/14

Ανάλογη εικόνα και στο εβδομαδιαίο γράφημα. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα με την σειρά τους. Η υπέρβαση της γραμμής του λαιμού του προαναφερόμενου σχηματισμού, έγινε με εντυπωσιακό τρόπο και αυξημένο τζίρο , όπως συνηθίζεται σε ανάλογες περιπτώσεις. Μετατρέπεται πλέον σε στήριξη που είναι εξαιρετικά πιθανό να δοκιμαστεί στο αμέσως προσεχές διάστημα, όμως πολύ δύσκολα θα καταφέρουν οι πωλητές να την παραβιάσουν.
Ο Γεν. δείκτης εισήλθε πλέον στην διακεκαυμένη ζώνη των 610-631 μον., διασπώντας με μεγάλη άνεση το κάτω όριό της , αλλά εξακολουθούμε να υποστηρίζουμε ότι μάλλον δύσκολα θα καταφέρει να διασπάσει με την πρώτη προσπάθεια και το άνω όριο αυτής.  Το ιδανικό (και πιθανότερο) σενάριο θα ήταν να συσσωρεύσει μερικές συνεδριάσεις εντός αυτής  και στην συνέχεια να κινηθεί προς τους επόμενους στόχους των 665 και 731μον. 

DAX- DAILY- TIME 10.17

Γεν. δείκτης - Ημερήσιο - ΩΡΑ 11.47

FTSE25- DAILY - TIME 11.52

DAX- DAILY- TIME 16.34

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου