Σάββατο, 7 Μαΐου 2016

Γ.Δ : Στις 610 μον. είτε έχουμε το πέρας ενός [a]-[b]-[c] και μαζί του το πέρας της ανοδικής αντίδρασης από τις 421 μον. είτε το κύμα 1 μιας ευρύτερης ανοδικής αντίδρασης.

Γενικός Δείκτης (ημερήσιο): Οι τρεις συνεδριάσεις της εβδομάδας που πέρασε έφεραν τον Δείκτη μια ανάσα κάτω από το ως τώρα υψηλό του τελευταίου τετραμήνου, δηλαδή τις 610 μονάδες. Συνεπώς, η κυματική εικόνα δεν άλλαξε: Στις 610 μονάδες είτε έχουμε το πέρας ενός [a]-[b]-[c] και μαζί του το πέρας της ανοδικής αντίδρασης από τις 421 μονάδες, είτε το κύμα 1 μιας ευρύτερης ανοδικής αντίδρασης από τις 542 μονάδες. Τα επίπεδα που θα δώσουν την «λύση» παραμένουν οι 542 μονάδες και φυσικά οι 610 μονάδες.

Γενικός Δείκτης (ωριαίο): Σύμφωνα με το ανοδικό σενάριο, από τις 570 μονάδες έχουν αναπτυχθεί ένα «πεντάρι» {i}-588, ένα διορθωτικό {ii}-578 και ένα μεγαλύτερο «πεντάρι» {iii}, που κατά πάσα πιθανότητα τελείωσε στις 608 μονάδες της Παρασκευής. Έτσι, είτε έχουμε τα πρώτα στάδια του κύματος 3 από τις 570 μονάδες, είτε ένα ζιγκ-ζαγκ [b], που έληξε την Παρασκευή και από Δευτέρα θα έχουμε πτωτική κίνηση [c] πέντε επιμέρους κυμάτων προς τις 570 μονάδες ή λίγο χαμηλότερα.  Όσο για το καθοδικό σενάριο, θα πρέπει να δούμε επίπεδα κάτω από 560 μονάδες για να ασχοληθούμε με τα επιμέρους κύματά του.
ΜΑΚΗΣ ΒΕΛΛΙΑΝΙΤΗΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου