Πέμπτη, 28 Απριλίου 2016

Ειδική ανάλυση για τον Shanghai-Index (TRADERS')

Στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα διάγραμμα, το οποίο όμως είναι σημαντικό. Ο δείκτης της Σαγκάης έχει ηρεμήσει τις τελευταίες εβδομάδες και δεν δημιουργεί προβλήματα στις υπόλοιπες χρηματιστηριακές αγορές. Ο κινεζικός δείκτης έχει φύγει από τα χαμηλά και ανέβηκε πάνω από την στο παρελθόν σπασμένη στήριξη (καφέ γραμμή).


Αυτήν την εβδομάδα όμως υπήρξε εκ νέου καθοδική παραβίαση. Αυτό δεν μπορεί να είναι καλό, διότι εάν πέσει πάλι κάτω από τις 2885 μονάδες η μεγάλη ζώνη στόχου θα βρεθεί πάλι στο προσκήνιο. Οι μακροπρόθεσμοι αναγνώστες το γνωρίζουν ήδη αυτό. Ο στόχος είναι στην περιοχή μεταξύ των 2000-2100 μονάδων ( το κίτρινο κουτί στα χαμηλά του διαγράμματος). Σχεδιάσαμε και έναν ενδιάμεσο στόχο στην περιοχή των 2250 μονάδων. Σε αυτή την περίπτωση χρησιμοποιήσαμε τον σχηματισμό 1-2-3.

 Ίσως να είμαι λάθος, αλλά ενδεχομένως να δούμε πιο συχνά τον κινεζικό δείκτη στα πρωτοσέλιδα τους επόμενους μήνες. Κανονικά θα έπρεπε η επανάκτηση της στήριξης να αυξήσει το αγοραστικό ενδιαφέρον. Δεν συνέβη όμως. Δώστε προσοχή στις 2855 μονάδες. Παρακάτω θα υπάρξει ενδιαφέρον.

Το σχόλιο αυτό έχει παραχωρηθεί από το περιοδικό TRADERS'  και μπορείτε να πραγματοποιήσετε ΔΩΡΕΑΝ εγγραφή στο περιοδικό από το www.traders-mag.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου