Τετάρτη, 27 Απριλίου 2016

ΕΝΔΟΣΥΝΕΔΡΙΑΚΑ ΣΧΟΛΙΑ........( Deja Vu ...)

Γεν. δείκτης - Ημερήσιο - ΩΡΑ : να φεύγουμε !!!!

"Από τις λίγες παραμέτρους, που συνεκτιμώ για να θεωρήσω ως περιορισμένων πιθανοτήτων το ενδεχόμενο προσφυγής σε- εκ νέου- πρόωρες εκλογές είναι η γενικότερη κατάσταση στην Ευρώπη. Ολοταχώς για νέες εκλογές η Ισπανία, κρίσιμη η Παρασκευή για την Πορτογαλία (εξαιρετικό το θέμα του Bloomberg/Capital.gr, διαφωτιστικό), στο κόκκινο η Ιταλία, δημοψήφισμα στο Η.Β (22/6) και στο...βάθος προεδρικές στις ΗΠΑ (8/11).
Ωστόσο φοβάμαι, πως θα επαληθευθούν οι συνομιλίες Τόμσεν- Βελκουλέσκου, ότι η χώρα θα στριμωχτεί τόσο πολύ, σε βαθμό εξάντλησης, θα μας δοθεί μία...ημιτελής αξιολόγηση (προκειμένου να μην σκάσουμε πριν το Brexit) και έχει ο Θεός.
Η έκθεση του γραφείου προυπολογισμού της Βουλής αναφέρεται στα αυτονόητα. Η καθυστέρηση της αξιολόγησης ΕΧΕΙ πλήξει την πραγματική οικονομία, το επιχειρείν, τους επαγγελματίες (προφανώς το μεγαλύτερο μέρος της κοινωνίας) και το χειρότερο λίγο απέχει από το να καταστεί η βλάβη ανήκεστος.
Και μέσα σε όλα- για να μην ξεχνιόμαστε- στη Μόρια της Λέσβου πήραν στο...κυνήγι τον Μουζάλα.
Και ακόμη δεν έχει βγει καλά- καλά ο Απρίλιος. ....Βοήθα Παναγιά, που έλεγε η γιαγιά μου, για αυτά που ακολουθούν το καλοκαίρι." Μ.Γ. 

Mimis69 • At least 528...


Γεν. δείκτης - Ημερήσιο - ΩΡΑ : 12.17

Γεν. δείκτης - Ημερήσιο - ΩΡΑ : 12.22

Γεν. δείκτης - Ημερήσιο - ΩΡΑ : 12.25

Στάθης Παπαβασιλείου • Αρχίζω να υποπτεύομαι ότι συμβαινει κάτι τέτοιο.

ETE- Ημερήσιο - ΩΡΑ : 14.26

FTSE25- DAILY- TIME 14.32

FTSE25- DAILY- TIME 14.41

DAX- DAILY- TIME 16.55


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου