Τρίτη, 26 Απριλίου 2016

Ανάλυση του DAX (TRADERS')

O DAX, όπως φαίνεται στην μικρότερη εικόνα, έχει αγγίξει την καθοδική γραμμή τάσης όπως και τους δυο ΚΜΟ. Θα μπορούσε να αντιδράσει προς τα πάνω.
Προς το παρόν κρέμεται μεταξύ της στήριξης στις 10240 μονάδες και της αντίστασης στις 10486 μονάδες. Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε το γύρισμα προς το χθεσινό χαμηλό σημείο στις 10233 μονάδες. Σε περίπτωση απώλειας και αυτού του σημείου ανοίγει ο δρόμος προς τις 10000 μονάδες. Όπως βλέπετε στο μεγάλο διάγραμμα, υπάρχει μια μεγάλη ομοιότητα με το Δεκέμβριο του περασμένου έτους.


Θα μπορούσε να κρατηθεί μερικές μέρες πάνω από τον ΚΜΟ 200 ημερών, προτού γλιστρήσει από κάτω. Τότε θα ξεκινούσε μια καθοδική κίνηση. Προς στιγμήν δεν λογαριάζουμε με μια τέτοια φάση, αλλά η ομοιότητα είναι τουλάχιστον άξια αναφοράς. Μόνο όταν ο DAX πέσει κάτω από 9.800 μονάδες, θα μπορούσαμε να αλλάξουμε αυτή την αξιολόγηση. Στην μικρότερη εικόνα φαίνεται εκεί η νέα ανοδική τάση.

Το σχόλιο αυτό έχει παραχωρηθεί από το περιοδικό TRADERS'  και μπορείτε να πραγματοποιήσετε ΔΩΡΕΑΝ εγγραφή στο περιοδικό από το www.traders-mag.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου