Δευτέρα, 25 Απριλίου 2016

Dax - Μεταξύ Σκύλλας και Χάρυβδης (TRADERS')

Ο DAX, όπως φαίνεται στο πρώτο διάγραμμα, δημιούργησε ένα μικρό καθοδικό χάσμα και ένα κερί Doji. Προς το παρόν κρέμεται μεταξύ της στήριξης στις 10260 μονάδες και της αντίστασης στις 10486 μονάδες. Μόνο μια διάσπαση αυτού του εύρους θα δώσει σήμα προς την μια ή την άλλη κατεύθυνση. Παρακάτω θα σας αναφέρω τρεις λόγους.


Πρώτος η αντίσταση των Options στις 10500 μονάδες. Δεύτερον η προσέγγιση της άνω ζώνης 52 ημερών και ότι ο DAX, ανεβαίνει για 9 από τις 10 μέρες. Τις τελευταίες φορές που έφθασε την άνω ζώνη συσσώρευε για δυο εβδομάδες προτού πάρει νότια κατεύθυνση. Οι αντίστοιχες περιοχές έχουν μαρκαριστεί με πράσινο χρώμα. Τον Νοέμβριο του 2014 μετά την συσσώρευση οδηγήθηκε προς τον ΚΜΟ 52 ημερών, ένα καλό σημείο για τους νεοεισερχόμενους.

Το τι θα συμβεί , δεν μπορεί να ειπωθεί ακόμα, αλλά μια πτώση έως τις 10.000 μονάδες είναι πιθανή.

Για σήμερα περιμένουμε στην καλύτερη των περιπτώσεων ένα Inside Day, αλλά και η πτώση έως τις 10260 μονάδες δεν μπορεί να αποκλειστεί. 


Το σχόλιο αυτό έχει παραχωρηθεί από το περιοδικό TRADERS'  και μπορείτε να πραγματοποιήσετε ΔΩΡΕΑΝ εγγραφή στο περιοδικό από το www.traders-mag.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου