Παρασκευή, 1 Απριλίου 2016

nikour •  έκτακτη επικαιρότητα:.
- Το ΔΝΤ αναγνωρίζοντας τα λάθη του στα Ελληνικά Προγράμματα Διάσωσης που οδήγησαν την Οικονομία σε σπιράλ θανάτου, αφήνει την πρωτοβουλία στην Ελληνική κυβέρνηση για την σύνταξη και εφαρμογή ενός Ελληνικού Προγράμματος Διάσωσης.
- Η Γαλλία δηλώνει οτι ντρέπεται για τη στάση που τήρησε με το PSI καθώς μερίμνησαν για τη σωτηρία 4 Ευρωπαϊκών τραπεζών, που στο κάτω κάτω είχαν πάρει τα ρίσκα τους, αλλά διέλυσαν τις Ελληνικές Τράπεζες και τα Ασφαλιστικά Ταμεία.
- Η Γερμανία συμφωνεί με τη Γαλλία στο παραπάνω και υπερθεματίζει δηλώνοντας οτι θα καταβάλλει άμεσα και με τόκους πολεμικές αποζημιώσεις και κατοχικό δάνειο. «Μας χαρίσατε τα δικά μας χρέη όταν το είχαμε ανάγκη, σας επιστρέφουμε αυτά που σας χρωστάμε τώρα που τα έχετε ανάγκη» δήλωσε η Καγκελάριος.
- Σύσσωμο το Ελληνικό Πολιτικό Σύστημα δεσμεύτηκε για την Αναδιοργάνωση του Δημόσιου Τομέα και του Κράτους γενικότερα, ώστε να είναι λιτό, ανταποδοτικό, αποτελεσματικό και παραγωγικό.
«Θα οικοδομήσουμε όλοι μαζί μία Ελλάδα δίκαιη και αξιοκρατική, θα μεριμνήσουμε για υγεία και παιδεία υψηλών προδιαγραφών. Τα λάθη που έγιναν δεν θα ξαναγίνουν» δήλωσε ο Πρωθυπουργός.
- Δίπλα στην πολιτική ηγεσία εκπρόσωποι της οικονομικής ελίτ δίνουν το στίγμα του αύριο τονίζοντας την ανάγκη ύπαρξης ιδιωτικού τομέα με όραμα, που θα δώσει βαρύτητα στην ανάπτυξη και παραγωγή προϊόντων και υπηρεσιών καινοτομικών, υψηλής ποιότητας και προστιθέμενης αξίας. «Πρώτος στόχος οι εξαγωγές προϊόντων και υπηρεσιών και οχι νέων επιστημόνων, τους οποίους καλούμε να επιστρέψουν για να συνδράμουν στην αναγέννηση της Πατρίδας μας», δήλωσε εκπρόσωπος του Συνδέσμου Ελλήνων Βιομηχάνων.
- Στο Χρηματιστήριο ο ΓΔ κυριολεκτικά απογειώνεται προεξοφλώντας την οικονομική αναγέννηση της χώρας...
Σας αφήνω πρέπει να πάω στην εργασία μου χρησιμοποιώντας το μετρό Θεσσαλονίκης. Καλό Μήνα....

Γεν. δείκτης - Ημερήσιο -ΩΡΑ -10.40 -...

FTSE25- DAILY- TIME 10.48

FTSE25- DAILY- TIME 11.02

Γεν. δείκτης - Ημερήσιο -ΩΡΑ -13.14
Η βραχυπρόθεσμη τάση παραμένει ακόμα έντονα ανοδική καθώς ο δείκτης διατηρείται υψηλότερα της αντίστασης του συστήματός μας ( μαύρη –κόκκινη γραμμή) Για όσο διάστημα  δε, διατηρείται υψηλότερα  και της στήριξης του συστήματός μας που σήμερα διέρχεται από τις 560 μον., δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας για τους long.

DAX- DAILY-TIME 15.56 -...Auf Wiedersehen!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου