Δευτέρα, 18 Απριλίου 2016

Στόχος οι 9850 του Dax (TRADERS')

Ο DAX θα μπορούσε να γλιστρήσει έως τις 9850 μονάδες. Το διάγραμμα δείχνει ότι ο δείκτης Bull(18)-Indikator έχει γυρίσει ήδη προς τα κάτω. Στη μικρότερη εικόνα βλέπετε τον σημερινό στόχο στις 9850 μονάδες. Εκεί θα δούμε εάν κρατήσει η στήριξη. Και εδώ ισχύει ότι η ημερομηνία λήξης συνδέεται με ακραίες τιμές. Στα μέσα της εβδομάδας θα ξέρουμε εάν πρόκειται για μια μικρή διόρθωση ή όχι.


Το επόμενο διάγραμμα δείχνει τον δείκτη Advance-Decline-Linie, στο κάτω μέρος για όλες τις μετοχές και στην μέση για τις μετοχές του DAX. Και οι δυο έχουν διασπαστεί ανοδικά και δίνουν σήμα αγοράς. Αυτό είναι μεν θετικό αλά εάν ο γερμανικός δείκτης γυρίσει προς τα κάτω, τότε δεν βοηθάει και πολύ. Προς το παρόν, στην καλύτερη περίπτωση λογαριάζουμε με κλείσιμο του χάσματος από την Τετάρτη. Εάν τότε πρόκειται για δεύτερη ευκαιρία για είσοδο ή όχι θα το δείξει η αγορά.

Σκεφτείτε ότι οι traders έχουν χτίσει μακροπρόθεσμες Long-θέσεις οι οποίες πρέπει σε ένα σημείο να αντισταθμιστούν. Εάν χαθεί αυτό το σημείο, τότε θα οδηγήσει σε μεγαλύτερη πτώση των τιμών. Εάν φθάσει σήμερα σε ένα τέτοιο, θα φανεί.

Το σχόλιο αυτό έχει παραχωρηθεί από το περιοδικό TRADERS'  και μπορείτε να πραγματοποιήσετε ΔΩΡΕΑΝ εγγραφή στο περιοδικό από το www.traders-mag.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου