Τρίτη, 8 Μαρτίου 2016

FTSE25 -....and now what ??? ( Βασ. Μαρκάκης )

Η  F.W.1  θα εξακολουθήσει να διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στις διαγραμματικές εξελίξεις, αναφέραμε στις 31 Ιανουαρίου 2016 και συμπληρώναμε ότι, είναι  απλά ζήτημα  χρόνου η  νέα δοκιμασία της, ως αντίσταση αυτήν την φορά ….
Φαντάζει μάλλον απίθανη  η υπέρβαση με την πρώτη προσπάθεια του επιπέδου στο οποίο συγκλίνει η κατερχόμενη γραμμή τάσης R και η διαγώνιος W.F.1 , υποστηρίζαμε στο σχόλιο του Σαββατοκύριακου , γεγονός που αποδείχθηκε κατά την σημερινή συνεδρίαση , όταν ο δείκτης ανέκρουσε πρύμναν κατά την προσέγγισή της.

Ζήτημα χρόνου λοιπόν μία βραχυπρόθεσμη διόρθωση τουλάχιστον μέχρι την πρώτη ( ασθενή ) στήριξη των 150,7 μον., αν και το πιθανότερο είναι να επεκταθεί μέχρι και την ανερχόμενη γραμμή τάσης προκειμένου να λάβει χώρα ο δεξιός ώμος ενός εν δυνάμει inverse H&S

Οδηγίες προς ναυτιλλομένους.
Προς τους LONG
Διατηρήστε την θέση σας για όσο διάστημα ο δείκτης παραμένει υψηλότερα της ανερχόμενης γραμμής τάσης s, δεν ενέχει κανέναν απολύτως κίνδυνο. Θα κινδυνεύσει σοβαρά μόνο σε ενδεχόμενη παραβίαση της ζώνης 136-134 μον. ή ακόμα χειρότερα , σε παραβίαση της στήριξης που παρέχει το ανοδικό gap των 129 μον. Είναι εμφανέστατο αλλά να επισημάνουμε ότι το τελευταίο προπύργιό σας εντοπίζεται στις 125 μον.  Ενδεχόμενη παραβίασή του θ’ ανοίξει διάπλατα τις πόρτες ακόμα και προς νέα ιστορικά χαμηλά.
Προς τους short 
Αν και η θέση σας είναι αντίθετη στην βραχυπρόθεσμη τάση, με ότι αυτό συνεπάγεται , διατηρήστε την για όσο διάστημα ο δείκτης δεν μας δίνει κλεισίματα υψηλότερα της τοπικής κορυφής των 155,5 μον. προσδοκώντας σε μία διόρθωση μέχρι τις 143-141 μον. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου