Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2016

GBPUSD - Πιθανότητα αποκόμισης 1000 pips κέρδους (TRADERS')


Το διάγραμμα δείχνει την εποχιακή κυκλικότητα η οποία δείχνει περαιτέρω κάθοδο έως τις 10 Μαρτίου. Η αγγλική λίρα έκανε πρόσφατα μια αντίθετη κίνηση προς τα πάνω ,βρήκε όμως αντίσταση στα 1,4558$ και γύρισε προς τα κάτω. Η βραχυπρόθεσμη ανοδική κίνηση διακόπηκε.

Το παραπάνω διάγραμμα αφορά σε μια πρόγνωση στόχου. Έχουμε τον σχηματισμό 1-2-3 ο οποίος δείχνει προς τα κάτω. Ο στόχος είναι τα 1,35$ και πιθανόν να τον φθάσει μέσα στις επόμενες εβδομάδες ή μήνες. Εκεί βρίσκεται και μια σημαντική στήριξη από το 2009.


Το τρίτο διάγραμμα δείχνει την μακροπρόθεσμη εικόνα από το 1986. Τέσσερις φορές είχε πέσει κάτω από τα 1,40$. Επειδή τα 1,4799$ λειτουργούν πλέον ως αντίσταση, πιθανόν να δούμε τα 1,35$. Ποιος ξέρει πότε θα έρθει αυτή η κίνηση?


Στο τελευταίο γράφημα φαίνεται το BullnBear-System, όπου είχαμε ένα σήμα Short στα 1,50$. Για εσάς σημαντικό είναι το τμήμα πάνω δεξιά όπου φαίνεται ο δείκτης Three-Line-Break ο οποίος δείχνει ένα σήμα στην τιμή κλεισίματος σε ημερήσια βάση κάτω των 1,4162$. Επί του παρόντος, μπορεί να δοκιμάσει αυτό το σημείο. Εάν περάσει από κάτω τότε θα έχουμε ένα σήμα συνέχισης της τάσης με περιθώριο περίπου 650-1000 Pips.
Ενώ το Ευρώ σε σχέση με το δολάριο ανέβηκε από τα χαμηλά δεν έγινε το ίδιο με την αγγλική λίρα. Επομένως αναμένουμε το Ευρώ να κερδίσει έδαφος σε σχέση με την αγγλική λίρα.

Το σχόλιο αυτό έχει παραχωρηθεί από το περιοδικό TRADERS'  και μπορείτε να πραγματοποιήσετε ΔΩΡΕΑΝ εγγραφή στο περιοδικό από το www.traders-mag.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου