Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2016

Και ο DAX μπορεί σήμερα να πάρει τον κατήφορο (TRADERS')

Τρέχουσες αντιστάσεις; 9083; 9269 ; 9372; 9501.....Τρέχουσες στηρίξεις: 8344; 8500; 8894

Και ο DAX μπορεί σήμερα να πάρει τον κατήφορο. Αργά το απόγευμα γύρισε πάλι προς τις 8900 μονάδες. Λογαριάζουμε με άνοιγμα κάτω από αυτό το σημείο και συνεπώς κάτω από το χθεσινό χαμηλό.


Τις τελευταίες μέρες το αμερικανικό παράγωγο είναι κάθε πρωί σε  θετικό έδαφος και ωθεί τον γερμανικό δείκτη προς την θετική ζώνη. Σήμερα, μάλλον, δεν θα είναι έτσι. Γι' αυτο λογαριάζουμε με ένα νέο χαμηλό κάτω των 8750 μονάδων. Εάν θα φθάσει τις 8344 μονάδες, δεν μπορεί να απαντηθεί άμεσα. Εξαρτάται από το άνοιγμα του δείκτη Shanghai στην Κίνα το επόμενο πρωί, διότι τότε τελειώνουν οι διακοπές τους.
Το επόμενο διάγραμμα δείχνει τον δείκτη Shanghai και την πρόβλεψη για τον στόχο.


Επί του παρόντος είναι στην ζώνη των 800 ημερών.  Εάν διασπάσει καθοδικά τον δείκτη Envelope, τότε να λογαριάζουμε με πτωτικές τιμές στην Ευρώπη και την Αμερική.
Εάν θα γίνει έτσι ή όχι δεν το γνωρίζουμε, αλλά θα ξέρουμε από Δευτέρα, τι μπορεί να επηρεάσει τις χρηματιστηριακές αγορές, όταν μπει και στο παιχνίδι η Κίνα.

Το σχόλιο αυτό έχει παραχωρηθεί από το περιοδικό TRADERS'  και μπορείτε να πραγματοποιήσετε ΔΩΡΕΑΝ εγγραφή στο περιοδικό από το www.traders-mag.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου