Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου 2016

Another brick from the Wall ( street ) ....

Δ.Μ • Οι ίδιοι που πουλάνε μάρκετ οι ίδιοι είναι στημένοι από κάτω και τα ξαναπαίρνουν, το ένα χέρι στο άλλο,....διαμορφώνουν τιμές σπέρνουν τον πανικό,..τινάζουνε τα margin, ......πανικοβάλλεται ο άλλος τα πουλάει,......τα βλέπει ο κόσμος δεν τολμάει να στηθεί αγοραστής, ..δεν υπάρχει ρευστότητα για να αντισταθεί το σύστημα,.....με τόσο λίγους ενεργούς κωδικούς πώς είναι δυνατόν να διακινούνται τόσα εκατομμύρια κομμάτια;....Εικονικός τζίρος, εικονικά τεμάχια τα οποία διακινούνται εντέχνως από επαγγελματίες. 

Στάθης Παπαβασιλείου •  Κάθοδος ίση η μεγαλύτερη του 8% την αμέσως επόμενη ημέρα από προηγούμενη επίσης καθοδική ημέρα και εντός καθοδικής τάσης έχει ξανασυμβεί άλλες δύο φορές στο παρελθόν μεταξύ Μαρτίου 1986, ως σήμερα. Οι μέρες είναι ιστορικές. Ο συντελούμενος μετασχηματισμός πολυ μεγαλύτερος απ' ότι φανταζόμαστε και ακόμη είμαστε στην αρχή σε παγκόσμιο επίπεδο. (Όχι δεν θα ηρεμήσουν οι αγορές εκεί που δείχνεις Βασίλη. Όχι αυτή την φορά.)
--------------------------------------------------
Από τις 24 Ιανουαρίου στο private θεωρήσαμε ως πιθανότερο σενάριο ο δείκτης να κινηθεί ανοδικά μέχρι τις 560 μον. και στην συνέχεια να υποχωρήσει έως τις 460-454 μον. , παραθέτοντας μάλιστα και ένα ανάλογο παράδειγμα από το πρόσφατο παρελθόν (11/8-24/8/15 ) 
Η σημερινή συνεδρίαση επιβεβαίωσε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τους φόβους μας. 
Θεωρητικά, η ζώνη 460-454 μον. αποτελεί μία ισχυρή στήριξη που ευελπιστούμε ότι θα ανακόψει, έστω προσωρινά  τις ορδές των πωλητών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου