Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2016

Εστιάζουμε και στο cable (GBPUSD) (TRADERS')

Για άλλη μια φορά θα ρίξουμε μια προσεκτική ματιά στην βρετανική λίρα σε αμερικανικά δολάρια διότι πέρασε τους στόχους που είχαμε δώσει. Τα δεδομένα έχουν αλλάξει, διότι την Παρασκευή ήταν κάτω από τα 1,43$.


Στο πρώτο διάγραμμα βλέπετε την εποχιακή κυκλικότητα η οποία δείχνει ότι θα μπορούσε να πάει πολύ πιο κάτω. Μετά το εποχιακό υψηλό στις 5 Αυγούστου 2015, η καθοδική κίνηση ενισχύθηκε τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Η πτώση μπορεί να συνεχιστεί μέχρι τα μέσα Μαρτίου. Για να δούμε πότε θα έρθει ο πυθμένας πρέπει να ρίξουμε μια ματιά στο επόμενο μακροπρόθεσμο διάγραμμα.


Εδώ βλέπετε την στήριξη στα 1,35$ και μια πρόβλεψη στόχου 1-2-3 η οποία δείχνει και αυτή προς αυτή την περιοχή. Ο δείκτης Supertrend έχει αλλάξει σε short πριν από 3 εβδομάδες. Μόνο πάνω από τα 1,5044$ (από εκεί διέρχεται και η πτωτική τάση) αλλάζει η τάση. Στο κάτω μέρος του διαγράμματος βλέπετε τον ΚΜΟ 200 ημερών του δείκτη Envelope με μια απόκλιση 15% προκύπτει ως μέγιστος στόχος τα 1,29$ . Ωστόσο, σε αυτό το σημείο έφθασε μόνο 2 φορές τα τελευταία 10 χρόνια. Όποιος έχει θέση short θα πρέπει να βάλει ένα stop πάνω από την γραμμή αντίστασης στα 1,46$. Καθώς τα νομίσματα εμφανίζουν μερικές φορές ισχυρές τάσεις, δεν μπορεί να αποκλειστεί ο στόχος στα 1,35$.
Το σχόλιο αυτό έχει παραχωρηθεί από το περιοδικό TRADERS'  και μπορείτε να πραγματοποιήσετε ΔΩΡΕΑΝ εγγραφή στο περιοδικό από το www.traders-mag.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου