Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου 2016

ΕΝΔΟΣΥΝΕΔΡΙΑΚΑ ΣΧΟΛΙΑ .....( Παίσιος τόμος β κεφάλαιο Γ σελίδα. 127...)

Ο δείκτης της μεγάλης κεφαλαιοποίησης έκλεισε ακριβώς πάνω στην στήριξη των 169 μον., γεγονός που ίσως να προϊδεάζει για οριακά θετικό κλείσιμο κατά την συνεδρίαση της Παρασκευής , ακόμα και αν κατά τις πρώτες ώρες της αυριανής συνεδρίασης ο δείκτης κινηθεί πτωτικά ξαναδοκιμάζοντας τα σημερινά χαμηλά , ίσως και λίγο χαμηλότερα. Σε ενδεχόμενη ανοδική αντίδραση, δύσκολα θα υπερβεί την πρώτη αντίσταση των 172 μον. 
Για την αποκατάσταση της βαριάς τραυματισμένης εικόνας απαιτείται τουλάχιστον η ανακατάληψη και κυρίως η διατήρηση του δείκτη υψηλότερα των 177 μον. 
Η βραχυπρόθεσμη τάση είναι πλέον σαφέστατα πτωτική- ουδέτερη και ως εκ τούτου κάθε ανοδική αντίδραση οφείλεται να εκλαμβάνεται μάλλον σαν ευκαιρία περιορισμών των ζημιών απ’ όσους εγκλωβίστηκαν με long θέσεις.

Αν παρ’ ελπίδα κλείσει τελικά με αρνητικό πρόσημο, θα ήταν ευχής έργο να μην παραβιαστεί  το κάτω όριο της πιθανολογούμενης πτωτικής σφήνας , ώστε να διατηρηθούν στο ακέραιο οι ελπίδες μας για δημιουργία σχηματισμού αναστροφής της μακροπρόθεσμης τάσης.

Όσο αφορά τον Γεν. δείκτη στις 586 μον. εντοπίζεται η πλησιέστερη στήριξη και η αμέσως επόμενη, το τελευταίο ανάχωμα των ταύρων , στις 573 μον.

ALPHA - DAILY- TIME 11.42 -...

FTSE25- DAILY- TIME 12.10

ΟΤΕ - Ημερήσιο - ΩΡΑ 12.16 -...

ΕΤΕ - Ημερήσιο - ΩΡΑ 13.13 -...

FTSE25- WEEKLY- TIME 13.19

Γεν. δείκτης - Ημερήσιο - ΩΡΑ 13.20

ΔΤΡ - Ημερήσιο - ΩΡΑ 13.45


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου