Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2015

Ενώπιον των πρώτων αντιστάσεων ….( Βασ. Μαρκάκης )

Ο μεν δείκτης της μεγάλης κεφαλαιοποίησης βρίσκεται αντιμέτωπος με την αντίσταση των 178 μον. απ’ όπου διέρχεται το επίπεδο 23,6% του πτωτικού από τις 220 στις 164 μον., η αντίσταση του συστήματός μας ( μαύρη κόκκινη γραμμή) και η κατερχόμενη γραμμή τάσης. Η υπέρβασή των αποτελεί την ελάχιστη προϋπόθεση για την σχετική βελτίωση της δραματικής τεχν. εικόνας. Για την ουσιαστική βελτίωση απαιτείται η υπέρβαση της διακεκαυμένης ζώνης που εκτείνεται από το gap των 183 έως και τις 186 μον.

Η ανοδική αντίδραση του δείκτη από την F.W.1 ενισχύει τις ελπίδες μας περί σχηματισμού καθοδικής σφήνας , όμως χαμόγελα μπορούν να δικαιολογηθούν μόνο με την υπέρβαση και των 216 μον.
Ο Γεν. δείκτης βρίσκεται αντιμέτωπος με την αντίσταση του συστήματός μας ( μαύρη κόκκινη γραμμή) που διέρχεται από τις 605 μον. και την κατερχόμενη γραμμή τάσης. Σημειωτέον ότι διέσπασε την αντίσταση των 599 μον. απ’ όπου διέρχεται το επίπεδο 23,6% του πτωτικού από τις 731 στις 557 μον.
Αλλά και ο τραπεζικός δείκτης βρίσκεται αντιμέτωπος με την αντίσταση του συστήματός μας  που σήμερα διέρχεται από τις 58-59 μον. Για την υπέρβασή της, ίσως χρειαστεί ολίγων ημερών συσσώρευσης , όπως στο παράδειγμα που επισημαίνεται στο γράφημα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου