Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου 2015

Δύο λόγια για τον Γεν. δείκτη….( Βασ. Μαρκάκης )

Αν και η πλησιέστερη σημαντική αντίσταση διέρχεται από τις 640 μον., η καθοριστική εντοπίζεται στις 666- 672 μον. Για την σημασία των 666 μον. κάναμε ειδική αναφορά στην ανάρτηση με τίτλο «Οι θρυλικές 666 μον., παραμένουν σημείο κλειδί για την τάση

Όσο αφορά δε τις 672 μον. , αν η ανοδική αντίδραση που λαμβάνει χώρα τις τελευταίες ημέρες αποτελεί μία διόρθωση τεχνικής φύσεως στην προηγηθείσα πτώση και τίποτα περισσότερο, τότε ένα από τα πολλά πιθανά πέρατα αυτής – εκτός από την γραμμή του λαιμού στις 640 μον.- είναι τα όρια του δεξιού ώμου στις 672 μον., όπως στο παράδειγμα που επισημαίνεται στο γράφημα.
Η πλησιέστερη αντίσταση εντοπίζεται στις 623-625 μον. Νέα αποτυχημένη προσπάθεια υπέρβασης της , θα οδηγήσει τον δείκτη τουλάχιστον μέχρι την πρώτη σημαντική στήριξη των 603-599 μον. Αντίθετα , ενδεχόμενη υπέρβασή της , θα ανοίξει τις πόρτες προς τις 640-650 μον.
Όσο αφορά το εβδομαδιαίο γράφημα, έρχεται απλά να επιβεβαιώσει την σημασία των 640 μον.

Όσο αφορά τον ΔΤΡ, ερωτοτροπεί επί αρκετές συνεδριάσεις με την αντίσταση του συστήματός μας αλλά απουσιάζει ο καταλύτης που θα του δώσει ώθηση να την αφήσει πίσω του, γεγονός που θα βελτίωνε σημαντικά την τεχν. εικόνα του ταλαίπωρου κλάδου. Ενδεχόμενη διόρθωση είναι καλοδεχούμενη αρκεί να περιοριστεί μέχρι την στήριξη του συστήματός μας ή έστω μέχρι το επίπεδο διόρθωσης 38,2% ( 53 μον.) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου