Σάββατο, 7 Νοεμβρίου 2015

S&P500 – Το βασικό μας σενάριο και πότε θα το αναθεωρήσουμε …( Β. Μαρκάκης)

Κατά πάσα πιθανότητα έχει τερματίσει ένας ακόμα ανοδικός κύκλος και όλα όσα λαμβάνουν χώρα τους τελευταίους μήνες, δεν είναι τίποτα άλλο από διανομή τίτλων.
Παρ’ όλα αυτά  (και μετά την υπέρβαση των 2077 μον.), θεωρούμε ότι είναι πολύ πιθανό ο δείκτης να συνεχίσει την ανοδική του πορεία και να την κορυφώσει πέριξ της F2. Θα αναθεωρήσουμε το βασικό μας σενάριο, σε ενδεχόμενη παραβίαση της τοπικής κορυφής των 2020 μον. ή ακόμα χειρότερα, σε ενδεχόμενη παραβίαση ( με μηνιαίο κλείσιμο) της στήριξης του συστήματός μας που σήμερα διέρχεται από τις 1974 μον.
Είναι περιττό νομίζω ν’ αναφέρουμε τι θα συμβεί σε όλες τις αγορές του πλανήτη την ημέρα που (ο μη γένοιτο) ο δείκτης των δεικτών, διασπάσει πτωτικά την F1….

Αναφορικά με το ημερήσιο γράφημα , η απώλεια της στήριξης των 2102 αποτελεί ένδειξη κόπωσης , όμως για όσο διάστημα ο δείκτης διατηρείται υψηλότερα της κρίσιμης για την βραχυπρόθεσμη τάση, στήριξης των 2077-5 μον., δεν εμπνέει καμία απολύτως ανησυχίας. 
Όμως εφιστώ την προσοχή σας σε ενδεχόμενη απώλειά της ( με κλείσιμο) , ειδικά αν ακολουθήσει αποτυχημένη απόπειρα ανακατάληψής της ( retest). Σε αυτήν την περίπτωση θα επιβαρυνθεί σημαντικά η τεχν. εικόνα και ενδέχεται ο δείκτης να κινηθεί προς την επόμενη κρίσιμη ( ίσως και τελευταία) στήριξη των 2020 μον.
Περισσότερα στο private…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου