Τρίτη, 3 Νοεμβρίου 2015

Ενδιαφέρουσα εξέλιξη για τον S&P 500 (TRADERS')

Παράμετροι για τον  S&P 500 Index
Τρέχουσες αντιστάσεις: 2110-2132
Τρέχουσες στηρίξεις: 2020-24; 2038; 2084; 2095


Η Wall Street πήρε την αντίθετη κατεύθυνση. Αντί για κάτω, προέκυψε διάσπαση προς τα πάνω. Στο διάγραμμα φαίνεται η υπέρβαση της ζώνης αντίστασης στις 2095 μονάδες. Ο δρόμος για τις 2132 μονάδες είναι μικρός. Στην μικρότερη εικόνα φαίνεται το διάγραμμα 4 ωρών του συμβολαίου μελλοντικής εκπλήρωσης. Στην χθεσινή ανάλυση γράψαμε για περαιτέρω απώλειες λόγω του σήματος short που δημιουργήθηκε από τον δείκτη Envelope. Ο αμερικανικός δείκτης κινήθηκε αντίθετα.

Στο δεύτερο διάγραμμα φαίνεται ο δείκτης Nasdaq 100, ο οποίος ανέβηκε σε καινούργιο υψηλό. Παρατηρώντας μόνο αυτό το διάγραμμα, θα περιμένει κανείς ένα Short-Squeeze προς τα πάνω. Αυτή την κατάληξη έχουν συνήθως αυτά τα διαγράμματα. Με αυτό το σενάριο δεν συμβαδίζει η μικρότερη εικόνα του Dow Jones. Παρόλο που διέσπασε την αντίσταση, η κίνηση δεν έχει την ίδια δυναμική όπως των δεικτών S&P 500 και Nasdaq 100. Εάν αυτό είναι ένα προειδοποιητικό σημάδι, δεν μπορεί να ειπωθεί. Ίσως ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες. Την Παρασκευή έχουμε την ανακοίνωση για την μη αγροτική μισθοδοσία, η οποία συνήθως προκαλεί κινήσεις. Το συμβόλαιο μελλοντικής εκπλήρωσης είναι σήμερα τρεις μονάδες κάτω από την εύλογη αξία του. Έτσι ήταν και χθες.


Το τρίτο διάγραμμα δείχνει τον δείκτη Envelope. Και εδώ υπολείπονται 20 μονάδες για την άνω ζώνη αντίστασης. Αν ο αμερικανικός δείκτης ξεκινήσει σήμερα προς τα πάνω, τότε οι 2122 μονάδες θα είναι ο μέγιστος στόχος. Τα δεδομένα από τα δικαιώματα προαίρεσης όσον αφορά στις ζώνες αντίστασης παραμένουν αναλλοίωτα.
Το σχόλιο αυτό έχει παραχωρηθεί από το περιοδικό TRADERS'  και μπορείτε να πραγματοποιήσετε ΔΩΡΕΑΝ εγγραφή στο περιοδικό από το www.traders-mag.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου