Σάββατο, 14 Νοεμβρίου 2015

Nous sommes tous Français.....


Η σούπα του διαβόλου που παρασκεύασε η Νέα Ταξη της Δύσης βράζει. Στην χώρα που συνεγράφησαν "Τα άνθη του κακού" πληρώνονται τα επιτίμια της συμμετοχής στην παρασκευή της σούπας. Για όσους δεν το κατάλαβαν ακόμη είμαστε σε πόλεμο. Τα υπόλοιπα μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα. Όταν εμείς τους λέγαμε για εισαγόμενους τζιχαντιστές ανάμεσα στους δύσμοιρους πρόσφυγες αυτοί παζάρευαν. Τώρα πληρώνουν. Έτσι είναι αυτά.
Η Ευρώπη πρέπει να συγκαλέσει διάσκεψη του ΟΗΕ, και να συντρίψει το Ισλαμικό κράτος κατ'αρχήν. Μετά θα πρέπει να πουν σε Σαουδάραβες, Καταριανούς και λοιπούς ουαχαμπίτες και σαλαφιστές να μαζευτούν γιατί τους περιμένει μάχαιρα.
Αφού αποκατασταθεί η ειρήνη πρέπει να επαναπατριστούν οι πρόσφυγες με ταχείες διαδικασίες.
Ο ελιγμός της πληθυσμιακής πλημμυρίδας που έθεσε σε κίνηση η Δύση για πολλούς και διάφορους λόγους, μεταξύ των οποίων φτηνά μεροκάματα ανασφάλιστης εργασίας για να επανέλθει η παραγωγική βάση στην Ευρώπη απέτυχε παταγωδώς. Έθεσε σε κίνηση μετακίνηση λαών ανάλογη με αυτή που διέλυσε την Ρωμαϊκή αυτοκρατορία και υπέθαλψε την έναρξη του μεγαλύτερου θρησκευτικού πολέμου όλων των εποχών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου