Πέμπτη, 8 Οκτωβρίου 2015

Πoυ το πάει το πετρέλαιο; Ειδική ανάλυση για το Crude Oil (CL) (TRADERS')


Χθες, κατά την διάρκεια της ημέρας, το αργό πετρέλαιο Rohöl προσπάθησε μια ανοδική διάσπαση, η οποία όμως απέτυχε μετά με την δημοσίευση των αποθεμάτων στη Αμερική. Τα αποθέματα αυξήθηκαν, το οποίο δεν ήταν αναμενόμενο, κατά  3,1 εκατομμύρια βαρέλια την περασμένη εβδομάδα.
Τι δείχνει η κυκλική εποχικότητα στο τεχνικό διάγραμμα? Στο παραπάνω  διάγραμμα φαίνεται η δυνατότητα ενός διαγραμματικού σχηματισμού τύπου V, ο οποίος λύεται συνήθως προς τα πάνω. Η εποχιακή κυκλικότητα δείχνει σε ένα υψηλό έως τις 14 Οκτωβρίου, προτού η εποχιακή γραμμή, έως τα μέσα Δεκεμβρίου, ξαναπάρει νότια κατεύθυνση. Προς στιγμήν η οπισθοχώρηση βρίσκεται στο 50% του Fibonacci. Η αντίθετη κίνηση θα μπορούσε να ξεκινήσει από εδώ είτε στο 60% του Fibonacci. Ωστόσο, ένα καινούργιο πωλητικό σήμα μπορεί να δημιουργηθεί μόνο κάτω του μέχρι τώρα χαμηλού στα 42$.


Ενδιαφέρον παρουσιάζει το παραπάνω  διάγραμμα με τους δείκτες Envelope. Το χθεσινό υψηλό ταιριάζει ακριβώς με το χαμηλό σημείο του 2007. Σε αυτό το σημείο έχουμε μια ιδανική περιοχή για αλλαγή της τάσης προς τα κάτω. Ο δείκτης Supertrend προκρίνει ακόμα την πώληση και βρίσκεται σχεδόν πάνω από την κόκκινη γραμμής αντίστασης των 200 ημερών, η οποία επίσης χρησιμεύει ως αντίσταση σε πραγματικό χρόνο. Όλα ταιριάζουν μεταξύ τους. Εάν τις επόμενες μέρες υπάρξει αλλαγή της τάσης, τότε ο μέγιστος αναμενόμενος στόχος είναι τα 35$. Από την άλλη, ο σχηματισμός V δείχνει σε αντίθετη κατεύθυνση.


Το σχόλιο αυτό έχει παραχωρηθεί από το περιοδικό TRADERS'  και μπορείτε να πραγματοποιήσετε ΔΩΡΕΑΝ εγγραφή στο περιοδικό απο το www.traders-mag.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου