Σάββατο, 3 Οκτωβρίου 2015

Σε άμεσο κίνδυνο το ανοδικό momentum, αν συνεχίσει την ....νοτιοανατολική του πορεία.

Δυστυχώς οι φόβοι μας  ότι «Η ανοδική κίνηση των τελευταίων (προεκλογικών) εβδομάδων εντάσσεται μέσα στα πλαίσια ενός retest» επαληθεύονται καθημερινά…

Όπως είχαμε αναφέρει σε παλαιότερη ανάρτηση και θα επαναλάβουμε, επρόκειτο για « Μία αγωνιώδη προσπάθεια του δείκτη ν’ ακυρώσει τον σχηματισμό H&S, (με τιμή στόχο τουλάχιστον τις 139 μον. ) , γεγονός που ως γνωστόν προϋποθέτει την υπέρβαση της γραμμής του λαιμού (204 μον.) στην συνέχεια την υπέρβαση των ορίων του Δεξιού Ώμου (256 μον.) και τέλος , της κεφαλής (281 μον.) Στο ενδιάμεσο της απόστασης μεταξύ της γραμμής του λαιμού και του Δ.Ω, έχει ν’ αντιμετωπίσει και την άνω πλευρά του τριγωνικού σχηματισμού ( R2).
Η υπέρβαση, μιας εκάστης των προαναφερομένων αντιστάσεων , αν, όταν,  και εφ’ όσον επιτυγχάνεται , θ’ αποτελεί εξαιρετικά σημαντικό τεχνικό γεγονός. Επίσης , η προσέγγιση μιας εκάστης των προαναφερομένων αντιστάσεων, θα πυροδοτεί μαζικές ρευστοποιήσεις και στον αντίποδα η υπέρβασή των, μαζικές ( ενθουσιώδεις) αγορές.
Μόνο με την υπέρβαση και των ορίων της κεφαλής ( ει δυνατόν, με εβδομαδιαίο κλείσιμο) , θα μπορέσουμε να εικάσουμε με σχετική ασφάλεια ότι τερμάτισε ο πτωτικός κύκλος , (χωρίς αυτό να συνεπάγεται ότι άρχισε ο ανοδικός )

Σήμερα θα συμπληρώσουμε ότι οι ελπίδες μας για σχηματισμό ανάποδου ΩΚΩ κινδυνεύουν να διαψευστούν αν συνεχίσει ο δείκτης την … νοτιοανατολική πορεία του …Για να παραμείνουν βάσιμες θα πρέπει άμεσα ο ν’ απειλήσει την γραμμή του λαιμού, που διέρχεται πέριξ των 200 μον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου