Τετάρτη, 7 Οκτωβρίου 2015

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΚΔΟΣΗ ....

Ο δείκτης της μεγάλης κεφαλαιοποίησης έκλεισε σχεδόν πάνω στην γραμμή του λαιμού ( neck line 2) , ενός εν δυνάμει inverse H&S,  γεγονός που από μόνο του αρκεί για να πυροδοτήσει μαζικές ρευστοποιήσεις προς κατοχύρωση κερδών….

Αν παρ’ όλα αυτά  συνεχίσει την ανοδική του πορεία, τα πιθανά πέρατα είναι στις 202,6 ( 78,6%) , στις 205, ή τέλος στις 207 μον. 
Σε ενδεχόμενη πτωτική διόρθωση αναμένουμε τον δείκτη να δοκιμάσει τουλάχιστον τις 199 μον. ( πιθανότητες 99%) , τον εκθ.ΜΚΟ30 ημ. που σήμερα διέρχεται από τις 196 μον.( πιθανότητες 80-90%) , την στήριξη του συστήματός μας που σήμερα διέρχεται από τις 192 μον.( πιθανότητες 60-70%) και τέλος την ανερχόμενη γραμμή τάσης S ( πιθανότητες 40-50%).
Δεν θα μπορούσε να δικαιολογηθεί τεχνικά υποχώρηση τους δείκτη χαμηλότερα της S !!!!. Σε αυτήν την περίπτωση, θα κινδυνεύσει σοβαρά το ανοδικό momentum. !!!!
ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΛΟΜΕΝΟΥΣ 
ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ SHORT …
Αν έχετε την οικονομική και κυρίως την ψυχική δύναμη, αυξήστε διαδοχικά την θέση σας στις 202,6, 205 και 207 μον., έτσι ώστε σε ενδεχόμενη διόρθωση μέχρι τις 199 μον. ( σενάριο εξαιρετικά πιθανό ) να μπορέσετε να την κλείσετε με μικρά κέρδη ή έστω με αμυχές…Αυστηρό stop loss στις 207 μον. (με φίλτρο χρόνου 3 ημ. )
ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ LONG
Η τεχν. εικόνα έχει σαφέστατα βελτιωθεί αλλά ο κίνδυνος δεν έχει ακόμα περάσειΧαμόγελα δικαιολογούνται μόνο με την έγκυρη ( άνω των 3 κλεισιμάτων) υπέρβαση των 207 μον. Διατηρήστε την θέση σας για όσο διάστημα ο δείκτης παραμένει υψηλότερα των προαναφερόμενων στηρίξεων ( 199 , 196, ….S) Όπως επανειλημμένα έχουμε τονίσει τις τελευταίες εβδομάδες , « …η προσέγγιση των κατερχόμενων μακροπρόθεσμων γραμμών τάσης , αποτελεί έναν απόλυτα εφικτό στόχο…» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου