Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2015

Χρυσός.,,,,.Θα ξαναλάμψει επιτέλους ? ( TRADERS' )



Ειδική ανάλυση για τον Χρυσό..Θα ξαναλάμψει επιτέλους;

Μετά από πολύ καιρό θα αναλύσουμε παρακάτω τον χρυσό, γιατί την επόμενη εβδομάδα έχουμε ένα εποχιακό υψηλό. Ο χρυσός συσσωρεύει μέχρι στιγμής σε έναν τριγωνικό σχηματισμό και μια διάσπαση προς τη μια ή την άλλη κατεύθυνση θα δώσει τεχνικό σήμα.
Στο πρώτο διάγραμμα, θα μπορούσαμε να λάβουμε σοβαρά τα σήματα όταν το πολύτιμο μέταλλο περάσει τα 1163$/oz ή τα 1100$/oz. Όσο δεν συμβαίνει αυτό οι διασπάσεις θα είναι ψευδείς. Η τελευταία γρήγορη κίνηση προς την κατεύθυνση των 1153$/oz ήταν τεχνητή και ήρθε ακριβώς στην ημερομηνία λήξης των Options στο COMEX. Αυτή την μέρα σχηματίστηκε ένα υψηλό, το οποίο δεν είναι ασυνήθιστο.

Στο δεύτερο διάγραμμα δείχνει την μακροπρόθεσμη εικόνα.  Και εδώ πάλι, κρέμεται το κίτρινο μέταλλο μεταξύ στήριξης και αντίστασης. Μόνο μια διάσπαση της κόκκινης γραμμής θα δώσει ένα μακροπρόθεσμο σήμα. Μπορείτε να δείτε τον σχηματισμό καθοδικής σφήνας, η οποία δίνει συνήθως bullish signal. Το αρνητικό στην υπόθεση είναι οι πωλήσεις όταν υπάρχει ανοδική διάσπαση της άνω πράσινης γραμμής. Τα μεταλλεία χρυσού πουλάνε την παραγωγή τους μόλις προσεγγίζεται η άνω γραμμή και αυτό θα συνεχιστεί και στο μέλλον, διότι έχουν στεγνώσει από χρήμα. Στην μικρότερη εικόνα βλέπετε τον δείκτη Gold-Bugs, ο οποίος περιλαμβάνει όλα τα μεγαλύτερα αμερικάνικα ορυχεία. Στις 21 Σεπτεμβρίου είχαμε ένα εποχιακό υψηλό, όπου τελείωσε σχεδόν τέλεια η αντίθετη κίνηση. Σήμερα βρίσκεται στην τελευταία (κόκκινη) γραμμή στήριξης. Εάν παραβιαστεί τότε αναμένονται απώλειες της τάξεως 30%, εάν η πρόβλεψη είναι σωστή θα οδηγήσει στις 77 μονάδες. Έτσι, αναμένουμε για τις επόμενες εβδομάδες συνέχεια της πτώσης για την ουγκιά του χρυσού. 

Το σχόλιο αυτό έχει παραχωρηθεί από το περιοδικό TRADERS'  και μπορείτε να πραγματοποιήσετε ΔΩΡΕΑΝ εγγραφή στο περιοδικό απο το www.traders-mag.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου