Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2015

FTSE25 - RETEST , ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΤΟΥ ΛΑΙΜΟΥ. ( Βασ. Μαρκάκης )

Η ανοδική κίνηση των τελευταίων εβδομάδων εντάσσεται προς το παρόν μέσα στα πλαίσια ενός retest. Μιας αγωνιώδους προσπάθειας του δείκτη ν’ ακυρώσει τον σχηματισμό H&S, ( ή του τριγωνικού σχηματισμού αν προτιμάτε) , γεγονός που προϋποθέτει την υπέρβαση της γραμμής του λαιμού (204 μον.) και στην συνέχεια την υπέρβαση των ορίων του Δεξιού Ώμου (256 μον.) και τέλος , της κεφαλής (281 μον.) Στο ενδιάμεσο της απόστασης μεταξύ της γραμμής του λαιμού και του Δ.Ω, έχει ν’ αντιμετωπίσει και την άνω πλευρά του τριγωνικού σχηματισμού ( R2).
Η υπέρβαση, μιας εκάστης των προαναφερομένων αντιστάσεων , αν, όταν,  και εφ’ όσον επιτυγχάνεται , θ’ αποτελεί εξαιρετικά σημαντικό τεχνικό γεγονός. Επίσης , η προσέγγιση μιας εκάστης των προαναφερομένων αντιστάσεων, θα πυροδοτεί μαζικές ρευστοποιήσεις και στον αντίποδα η υπέρβασή των, μαζικές ( ενθουσιώδεις) αγορές.
Μόνο με την υπέρβαση και των ορίων της κεφαλής ( ει δυνατόν, με εβδομαδιαίο κλείσιμο) , θα μπορέσουμε να εικάσουμε με σχετική ασφάλεια ότι τερμάτισε ο πτωτικός κύκλος , (χωρίς αυτό να συνεπάγεται ότι άρχισε ο ανοδικός )
Υ.Γ: Η τιμή στόχος του σχηματισμού ( αν δεν αναιρεθεί ) , είναι τουλάχιστον οι 139 μον. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου