Πέμπτη, 2 Ιουλίου 2015

Αλέξη Τσίπρα, παραιτήσου….( Βασ. Μαρκάκης )

Αλέξη Τσίπρα, αναρωτιέμαι τι σε κάνει να πιστεύεις ότι, με την υπερψήφιση του ΟΧΙ θ’ αυξηθεί η διαπραγματευτική σου θέση ? Πως είναι δυνατόν να μην αντιλαμβάνεσαι ότι θα έχει και αυτή την ίδια τύχη που είχε η καραμέλα που πιπίλιζες όλους αυτούς τους μήνες, η καραμέλα της νωπής λαϊκής εντολής ?
Αλέξη Τσίπρα , παραδέξου ότι το δημοψήφισμα ήταν μία μπλόφα, που όχι μόνο απέτυχε, αλλά ως μπούμερανγκ στράφηκε εναντίον μας, με τα γνωστά καταστροφικά αποτελέσματα … παραδέξου ότι δείλιασες …ότι έβαλες το προσωπικό σου και κομματικό σου συμφέρον, πάνω από εκείνο της χώρας…
Αλέξη Τσίπρα , δεν είχα ούτε έχω την παραμικρή αμφιβολία για τις προθέσεις σου. Ήταν η επίτευξη συμφωνίας με το όσο δυνατόν μικρότερο κόστος. Δεν είχα ούτε έχω την παραμικρή αμφιβολία για τις προθέσεις των δανειστών. Ήταν η ατιμωτική,  παραδειγματική τιμωρία της αριστερής κυβέρνησης, με σκοπό την πτώση της.
Αλέξη Τσίπρα , δεν είχα ούτε έχω την παραμικρή αμφιβολία για το δίκαιο των αιτημάτων σου. Πράγματι , χωρίς την αναδιάρθρωση χρέους, δεν μπορεί να υπάρξει λύση ! Όμως αμφιβάλω , αν υπό τις παρούσες συνθήκες και όπως έχουν εξελιχθεί οι δραματικές καταστάσεις  , ότι είσαι ο καταλληλότερος διαπραγματευτής των εθνικών μας συμφερόντων.
Αλέξη Τσίπρα, παραιτήσου….
-------------------------------------------------
Είπαν...
Stav : Παραιτήσου ώστε να σχηματιστεί κυβέρνηση εθνικής ενότητας, να έλθει ο δημοσιογραφίσκος στη θέση του πρωθυπουργού, να έχουμε απίστευτη λιτότητα χωρίς ανάπτυξη για κάποια ακόμα χρόνια, να δικαιωθούν οι νταβατζήδες της χώρας και να εδραιωθεί το γερμανικό μοντέλο διακυβέρνησης της Ευρώπης. Και όταν σε κάποια χρόνια-λίγα ίσως- θα είναι σειρά κάποιας άλλης χώρας να υποφέρει, να σε δείχνουν και να λένε, τον θυμάστε αυτόν; Προσπάθησε ν'αλλάξει κάτι, αλλά μάταια, δεν του βγήκε και παραιτήθηκε.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου