Παρασκευή, 8 Μαΐου 2015

Η δική μας κόκκινη γραμμή για το σενάριο είναι το 231,88. ( ΑΝΤΩΝΗΣ )

Συνέχεια από την τελευταία παράγραφο της 23/4/15

“Να έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας ότι οι πρώτες θετικές αποκλίσεις στους ταλαντωτές (ημερήσιο και ωριαίο) έχουν αρχίσει να εμφανίζονται. Εναλλακτικά θα μπορούσε στο 204,64 να τελείωσε το b και να ξεκίνησε η πορεία του 4.
Όριο του βασικού σεναρίου μας είναι το 239,38. “


Άπό το 209,48 έχει ξεκινήσει ένα 4 σε μορφή κατά πάσα πιθανότητα irregular flat. Στο ωριαίο φαίνεται η προσπάθεια ανάγνωσης της κίνησης. Όσο και αν φαίνεται περιέργο, η αρίθμηση του (1) διατηρεί βασικές αναλογίες fibo, ενώ στο 38,2% σταμάτησε το 2.

Χρονικά φαίνεται μία πίεση σα να προσπαθούμε να προεξοφλήσουμε κάτι θετικό πριν την καταστροφή... Μήπως αυτή η βιασύνη έχει να κάνει με εκλογές, δημοψήφισμα ή κάποια άλλη πολιτική κίνηση?

Κοιτάζωντας την αρίθμηση από το (2), στο 257,83 πρέπει να τελείωσε το πρώτο σκέλος του (3). Περιμένω – αν ισχύει η αρίθμηση, το επόμενο ανοδικό σκέλος να είναι εκρηκτικό καθώς θα βρίσκεται στην καρδιά του ανοδικού κύματος.

Βοηθός μας για τη συνέχεια είναι το (3) να φτάσει πάνω από το 275,52, ώστε να είναι μεγαλύτερο από το (1) και να μην έχουμε περιορισμούς για την τελική κατάληξη του (5) [το (3) δεν μπορεί να είναι το μικρότερο κύμα].

Η δική μας κόκκινη γραμμή για το σενάριο είναι το 231,88.

Τέλος βραχυπρόθεσμα φαίνονται πιθανά σημεία περάτωσης του ii του (3), με πιο πιθανό το 244 μέχρι στιγμής.

Υ.Γ. Κατά τον ημερήσιο σχολιασμό προκλήθηκε σύγχηση για την αρίθμηση του c... Λυπάμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου